ipernar je napisao/la:
Samo da navedem nešto što mene smeta, npr. imam 3 u 1 uređaj i skener ne radi, bežićna kartica od laptopa nije podržana na linuxu, miš ne radi, 3G modem ne radi i slično, ali jednom kada se naučite rješavat te probleme onda to više nije problem.
A jbg nije to linux kriv A koji ti to mis neradi
Znas kako kazu :"Linux is user friendly. It's just that he is picky about his friends."
Ali i to se mjenja pomalo...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ipernar je napisao/la:
Samo da navedem nešto što mene smeta, npr. imam 3 u 1 uređaj i skener ne radi, bežićna kartica od laptopa nije podržana na linuxu, miš ne radi, 3G modem ne radi i slično, ali jednom kada se naučite rješavat te probleme onda to više nije problem.
A jbg nije to linux kriv A koji ti to mis neradi
Znas kako kazu :"Linux is user friendly. It's just that he is picky about his friends."
Ali i to se mjenja pomalo...
hahaha
Ma miš taj je star 15 godina, iz 95' je i piše Microsoft na njemu, valjda zato! To su oni stari miševi sa kuglicama i okruglim utorima. Međutim i on se predao tj. proradio...
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
ipernar je napisao/la:Ljudi a da date vi koje svjedočanstvo o nekome koga ste preveli na Linux umjesto da raspravljate o razvojnim aplikacijama?
pa sve je to dio "odi mi - dođi mi"
nije sve u ušetakavanju usb s mintom gore i instalirat ljudima linux. neki ljudi žele malo više znat o onome što koriste.
ipernar je napisao/la:Ljudi a da date vi koje svjedočanstvo o nekome koga ste preveli na Linux umjesto da raspravljate o razvojnim aplikacijama?
Ja imam totalno lošu karmu što se tiče instaliranja Linuxa drugim ljudima.
Kome god sam instalirao, taj se vratio na Windowse.
Od ljudi koji su ostali su moji roditelji kojima je Linux OK i moja supruga koja mi nešto u posljednje vrijeme priča kako je novi Win 7 stvarno prekrasan.
A na laptopu ima XP. I ne traži dual boot da joj složim.
Ljudi su robovi navike.
Tako da sam sve poslao u onu stvar i sad se lijepo guštam na svom kompu i ne pada mi napamet da ikad više nekom Linux uvalim.
Neka oni lijepo klikaju svoje viruse i spywareove.
Suko, nish se ti ne brini, puno si mi pomogao i samim time si odradio svoj dio u širenju os-a. Nemremo svi radit sve, netko kuzi programerski dio, netko je dobar 'prodavač', rjetko kada se nadje oboje u istoj osobu
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
Ja se često druzim s jednom curom preko msn, poznam je bar 2 tjedna i ono pricam joj o Ubuntu, opensource i sve ostalo, kako sve to fukcionira,njoj je sve sto pričam o linuxu interesantno, kad dođem kod nje najvjerojatnije ga budem instalirao sa svim kodekima
Markec je napisao/la:Ja se često druzim s jednom curom preko msn, poznam je bar 2 tjedna i ono pricam joj o Ubuntu, opensource i sve ostalo, kako sve to fukcionira,njoj je sve sto pričam o linuxu interesantno, kad dođem kod nje najvjerojatnije ga budem instalirao sa svim kodekima
Tako se to radi
Markec je napisao/la:Ja se često druzim s jednom curom preko msn, poznam je bar 2 tjedna i ono pricam joj o Ubuntu, opensource i sve ostalo, kako sve to fukcionira,njoj je sve sto pričam o linuxu interesantno, kad dođem kod nje najvjerojatnije ga budem instalirao sa svim kodekima
ne zaboravi koristiti antivirus prilikom instalacije;)
Ima ljudi za sve posla... netko promovira linux, netko pomaze ljudima kada naidju na problem po forumima, netko lokalizira gui-eve, netko prijavljuje greske, netko ispravalja te greske, netko pomaze u razvoju...
A netko jednostavno koristi operativni sustav a ne daje nista zauzvrat sto isto nije najveselije jer svatko moze malo doprinositi u necemu ali jedini koje ja nevolim su oni koji znaju puno (ili se prave da znaju) a nerade nista nego samo palamude drugim ljudima
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.