google chrome problem sa wiki.open.hr
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Markec
- Spol: M
google chrome problem sa wiki.open.hr
Opazio sam kad idem sa google chromeom na wiki.open.hr onda nemogu na ništa kliknuti ? jednstavno sve je neaktivno. sve je kao da je rijeć o jednoj slici a zapravo nije. Probao sam sa firefoxom tamo sve radi, čak sam pričekao 2 tjedna otada su dosle razni updateovi za Google Chrome al opet i dalje neradi iz čudnog razloga?
Jesam li ja jedini ili ima još netko?
Jesam li ja jedini ili ima još netko?
Re: google chrome problem sa wiki.open.hr
Meni isto taj problem u chromiumu vec nekoliko verzija, nikako da poprave... ja krivim chromium jer firefox normalno radi.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Da, Chromium je krivi, a ne Chrome. Chrome radi dobro!zole052 je napisao/la:Meni isto taj problem u chromiumu vec nekoliko verzija, nikako da poprave... ja krivim chromium jer firefox normalno radi.
- Markec
Kod mene je problem u chromeu, al priznajem da je do prije 2 tjedna sve radilo dobro na chromeu.Grof je napisao/la:Da, Chromium je krivi, a ne Chrome. Chrome radi dobro!zole052 je napisao/la:Meni isto taj problem u chromiumu vec nekoliko verzija, nikako da poprave... ja krivim chromium jer firefox normalno radi.
Koristim verziju Google Chrome 5.0.342.3 dev
- child_in_time
- Spol: Ž
Sad sam probala i sve je ok, iako sam prije nekoliko dana imala isti problem kao i ti...Markec je napisao/la:Opazio sam kad idem sa google chromeom na wiki.open.hr onda nemogu na ništa kliknuti ? jednstavno sve je neaktivno. Jesam li ja jedini ili ima još netko?
Colorless green ideas sleep furiously.
Markec je napisao/la:Kod mene je problem u chromeu, al priznajem da je do prije 2 tjedna sve radilo dobro na chromeu.Grof je napisao/la:Da, Chromium je krivi, a ne Chrome. Chrome radi dobro!zole052 je napisao/la:Meni isto taj problem u chromiumu vec nekoliko verzija, nikako da poprave... ja krivim chromium jer firefox normalno radi.
Koristim verziju Google Chrome 5.0.342.3 dev
Heh, koristiš development verziju i onda se čudiš
Stavi gore betu, ona se ne mijenja tako često....
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Molio bih one kojima se pojavio problem da usporede situaciju s Konquerorom, mislim da se tamo isti problem pojavljuje (za koji sam već kontaktirao kde-dev tim).
Moguće je da sam ja malo "silovao" CSS da bih dobio željeni efekt (centriranje stranice + min,max width), pa da neki browseri to ne znaju protumačiti.
(bio bih nevjerojatno sretan da se ovakve stvari prijavljuju na naš Trac kava )
Moguće je da sam ja malo "silovao" CSS da bih dobio željeni efekt (centriranje stranice + min,max width), pa da neki browseri to ne znaju protumačiti.
(bio bih nevjerojatno sretan da se ovakve stvari prijavljuju na naš Trac kava )
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- Markec
Evo probao preko Konquerorra i potpuno istu gresku mi baca kao i Chrome.4ndY je napisao/la:Molio bih one kojima se pojavio problem da usporede situaciju s Konquerorom, mislim da se tamo isti problem pojavljuje (za koji sam već kontaktirao kde-dev tim).
)
- win32
Zasto ne koristiti jednostavno FF!?
Ok, trosi puno RAM-a....no kada zbrojis sve procese i otvorene tabove u Chromium-u/Chrome-u opet dolazis do iste ili priblizne kolicine potrosenoga RAM-a kao i kod FF.
Jedino ako bas netko ne voli FF, onda je to druga prica.
Ok, trosi puno RAM-a....no kada zbrojis sve procese i otvorene tabove u Chromium-u/Chrome-u opet dolazis do iste ili priblizne kolicine potrosenoga RAM-a kao i kod FF.
Jedino ako bas netko ne voli FF, onda je to druga prica.
"In the beginning there was 0. And then there was 1. A mind-bending meditation on the transcendent power of digital computation."
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Zato što mu treba masa vremena da se samo pokrene sa mjesta.win32 je napisao/la:Zasto ne koristiti jednostavno FF!?
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.