Instaliranje google chrome-a
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
strgani
- Spol: M
Re: Instaliranje google chrome-a
e hvala vam, sta odsad trebam tamo cu trazit..ako ce bit jos pitanja imam vas 
-
strgani
evo vec ima pitanja..iso sam na one click download i sve je dobro s instalacijom dok ne dodje do 50 % i tamo mi zbaci ovaj error.. restarto sam laptop i opet ista stvar..u cem je problem? sta trebam ugasit i kako?
- Privitak/ci
-
- snapshot2.png
- (89.2 KiB) Preuzeto 58 puta.
Ugasi desnim klikom ikonu gecka u trayu.
Ako to neće raditi, onda pokreni System monitor i tamo ugasi packagekitd ili u terminal ukucaj:
Ako to neće raditi, onda pokreni System monitor i tamo ugasi packagekitd ili u terminal ukucaj:
Kod: Označi sve
kill -9 2526
Zadnja izmjena: pingu, dana/u 24 ožu 2010, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
U isto vrijeme kada si ti otvarao YAST-ov software management radio ti je i automatski updater (zelena ikona u trayu kod sata). A ne mogu dva programa za rad sa repositorijima raditi u isto vrijeme jer pristupaju istoj bazi podataka 
Stoga, pričekaj da updater napravi prvo svoj posao (dok radi onda je gušter zeleni, a prsten okolo žuti. Kada je neaktivan onda - ako nema nikakvih novih verzija za ažuriranje i prsten oko guštera je zelen, a ako ima stoji notifikacijska ikonica.
Stoga, pričekaj da updater napravi prvo svoj posao (dok radi onda je gušter zeleni, a prsten okolo žuti. Kada je neaktivan onda - ako nema nikakvih novih verzija za ažuriranje i prsten oko guštera je zelen, a ako ima stoji notifikacijska ikonica.
Meni je taj updater iz traya uvijek nakon instalacije prikazivao grešku prilikom prvog updatea, kao neka greška sa fetchanjem repozitorija, tako nešto.
Da i meni je...pingu je napisao/la:Meni je taj updater iz traya uvijek nakon instalacije prikazivao grešku prilikom prvog updatea, kao neka greška sa fetchanjem repozitorija, tako nešto.
No kak meni ne odgovara da mi samo patcheve ažurira, nego bih ja sve (dakle i ostale repose) onda sam mu packagekit plugin zamijenio sa zypp pluginom, pa mi sada sve gleda...
-
strgani
eo sredio sam ga, hvala na pomoci..
) ichrome i chromium sam instaliro..