[ZBIRNA TEMA] Windows vs. Linux

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Lutherus

Razlike ili ponovno vs

Post Postao/la Lutherus »

Za početak neznam kako sročiti ovaj post a još manje di ga staviti pa valjda negriješim kad je ovdje.

Primjetil sam na faxu ali i na poslu da među ljudima zavlada panika kad čuju da je nešto rađeno na Linux mašini a ne na Windows mašini posebno ta panika postaje vidljiva kad se radi oko texstualnih dokumenata,prezentacija ili tabličnih kalkulacija.

Baš me zanima otkud taj strah , ta panika?

Evo danas radil kolegici zadaću iz programskih alata i popizdila kad čula da nije rađeno u wordu već u openofficu.
zole052
Spol: M

Re: Razlike ili ponovno vs

Post Postao/la zole052 »

odin je napisao/la: Evo danas radil kolegici zadaću iz programskih alata i popizdila kad čula da nije rađeno u wordu već u openofficu.
Radio si kolegici zadacu a ona pizdila na tebe... ccc
Ja nisam jos dozivio da netko pizdi na openoffice, samo pozitivni komentari su bili pa to je isti k ko office... u ostalom neka si sama radi zadacu kad joj smeta :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

isto bilo kad radil zadaće u matlabu.svi u panici jer imam matlab linux a ne 7.2 koj na faxu i zakaj ja nemam xp.....nego tam nešto.
a najbolje kad lik koj držal vježbe iz ICT zbrejkal kad skužil da ja nemam windows.lik još popizdil na mene.
zole052

Post Postao/la zole052 »

odin je napisao/la:isto bilo kad radil zadaće u matlabu.svi u panici jer imam matlab linux a ne 7.2 koj na faxu i zakaj ja nemam xp.....nego tam nešto.
a najbolje kad lik koj držal vježbe iz ICT zbrejkal kad skužil da ja nemam windows.lik još popizdil na mene.
Pizde zbog neznanja. Reci ti njemu da nemas para i da nije lijepo da se ruga neimastini :mrgreen:

Nemoj da te zamaraju drugi ;)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
kova-ng

Post Postao/la kova-ng »

neznam, ja kad ljudima kazem da radim na linuxu, smatraju me nekim hakerom i gledaju me s postovanjem ;)
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
zole052

Post Postao/la zole052 »

kova-ng je napisao/la:neznam, ja kad ljudima kazem da radim na linuxu, smatraju me nekim hakerom i gledaju me s postovanjem ;)
Isto iz neznanja :mrgreen:
Lutherus

kova-ng je napisao/la:neznam, ja kad ljudima kazem da radim na linuxu, smatraju me nekim hakerom i gledaju me s postovanjem ;)

da i to već dobil komentare : " e jel to ono kaj imaju na filmu pa hakiraju banku ili tak nekaj? "

neznanje je opaka bolest.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Kada na filmu "hakiraju" banku ili tako nesto to obicno izgleda ko neka video igrica... ono ko lete po nekom 3d svijetu i otvaraju neka cuda. Ja puknem kada to vidim :mrgreen:
Lutherus

ma ne samo to gledaj bilo koj fil ili seriju pa kad "znalac" sjedne za mašinu koliko je u stanju tipkati i pisati da recimo samo jednu sliku otvori ili pročita mail.nesječam se dal bil bug ili pc chip , ali prije podosta vremena pisali o lažima i hakiranju na filmu.
DoDo

Post Postao/la DoDo »

odin je napisao/la:Primjetil sam na faxu ali i na poslu da među ljudima zavlada panika kad čuju da je nešto rađeno na Linux mašini a ne na Windows mašini posebno ta panika postaje vidljiva kad se radi oko texstualnih dokumenata,prezentacija ili tabličnih kalkulacija.
Baš me zanima otkud taj strah , ta panika?
Pa na kojem to faksu? Slicno je bilo i kod nas kad sam pocel studirati, ali u medjuvremenu se je linux kod nas dosta udomacil (sto zbog relativno puno linux korisnika studenata, sto zbog poprilicno puno linux korisnika profesora/asistenata).
:mrgreen: Smile! It makes people wonder what you're thinking about... :mrgreen:
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
Odgovori