[NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [BRAINSTORMING] Linux majice (logo,boja)
Radi se da se štampaju oba dizajna, jedino šta izgleda u oba slučaja natpis ide na leđa.
A boze moj... meni je kurzor prevec geekovski a natpis na ledjima ko reklamna majca a kvadrat sa natpisom sprijeda pored kvadrata jegušter je napisao/la:Radi se da se štampaju oba dizajna, jedino šta izgleda u oba slučaja natpis ide na leđa.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Idem upravo složiti jednu Google doc aplikaciju u Calcu kako bi i Domi i ja mogli voditi narudžbe, a ostali ih pregledavati i kontrolirati!
Kad bum gotov, objavim link
Open prije svega
Kad bum gotov, objavim link
Open prije svega
Da, tak je jednostavnijegušter je napisao/la:Radi se da se štampaju oba dizajna, jedino šta izgleda u oba slučaja natpis ide na leđa.
Pa ako to ljudima prikazujes linux ko geeky i samo njima prodajes nece nikada nista biti od linuxa kavagušter je napisao/la:Pa i cilj linuksaša je da bude geeky
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- apsurdna
- Spol: Ž
ma geek je chic.
vratila sam se i vidim majice
ja bi 5 komada, 3 kvadrata, 2 kursora. a sto je s velicinama?
vratila sam se i vidim majice
ja bi 5 komada, 3 kvadrata, 2 kursora. a sto je s velicinama?
there are 10 types of people in the world. those who understand binary and those who don't.
Sve je stvar različitosti i otvorenosti prema različitom, ja sebe smatram različitim od drugih, uniformiranost ne prolazi, jedino ako želiš bit uniformom različit od ostalih
..kava, može
zole052 je napisao/la:Pa ako to ljudima prikazujes linux ko geeky i samo njima prodajes nece nikada nista biti od linuxa kavagušter je napisao/la:Pa i cilj linuksaša je da bude geeky
- ace_ubuntu
- Spol: Ž
- Kontakt:
Očekujte narudžbu s FOI-a, koliko komada/boje/dizajn/veličine ću vam reći kad završite s konačnim glasovanjem ( za sad nas je troje) 
Think of Richard Stallman as a philosopher, and think of me as an engineer. (Linus Torvalds)
ace, vjerovatno će ić i kursor i kvadrat, text iza, pa možeš odabrat koliko od jednog, koliko od drugog