Gnome update
Moderator/ica: Moderatori/ce
Gnome update
Kako mogu nadograditi na novu verziju Gnome-a 2.30, na Karmic-u? 
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- Abzeenth
- Site Admin
Re: Gnome update
Build it from source. 
- vuksamotnjak
- Spol: M
Da i kako?? xD Ja imam mandrivu novi GNome tako dolazi u verziji 2010.1 eh sada hoće li se mandriva a i sam gnome updejtati na noviju verziju ili ču morati preko cd-a opet instalirati
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Hugo je napisao/la:Kako mogu nadograditi na novu verziju Gnome-a 2.30, na Karmic-u?
Kolko vidim, nema ga na PPA-ima, stoga izgleda ništa od GNOME-ta 2.30 na Karmicu.
A zašto zazireš od Lucida? Pa to je LTS, što i te kako ima smisla imati...
ili mozes preci na KDEGrof je napisao/la:Hugo je napisao/la:Kako mogu nadograditi na novu verziju Gnome-a 2.30, na Karmic-u?
Kolko vidim, nema ga na PPA-ima, stoga izgleda ništa od GNOME-ta 2.30 na Karmicu.
ili jos bolje KDE na openSUSEtu
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Pa šta ja znam..Grof je napisao/la:Kolko vidim, nema ga na PPA-ima, stoga izgleda ništa od GNOME-ta 2.30 na Karmicu.
Da sam htio KDE, izabrao bih Kubuntu.stefan je napisao/la:ili mozes preci na KDE
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
http://www.youtube.com/watch?v=B9X-pv0935ostefan je napisao/la: ili mozes preci na KDE
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052 je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?v=B9X-pv0935o
- vuksamotnjak
- Spol: M
zole052 je napisao/la: http://www.youtube.com/watch?v=B9X-pv0935o
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)