RPM on laptop

Diskusije o raznim Linux distribucijama.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
zole052
Spol: M

Re: RPM on laptop

Post Postao/la zole052 »

vuksamotnjak je napisao/la: Koju da ja distru probam :? Imam želju: Ubuntu 10.04, Linux mint 9 (nije izašao), Fedoru (neće mi pokrenuti live cd pokaže mi grešku da ne može bootati), što se debijana tiće za sada nemam uopče potrebe za time.
Pa ako zelis nesto novo isprobati a imas problema sa grafickom a mandriva ti radi probaj novi pclinuxos 2010 :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Koistinen
Kontakt:

Post Postao/la Koistinen »

glaskoncILLa je napisao/la:[
u svakom slucaju, a to je mozda i stvar navike, nekako mi je debian puno logicnije slozen
što ne probaš neku debian distru? Kanotix? sidux? prva vozi stable, druga unstable...obje KDE...u Kanotixu ti je wicd defaultna aplikacija :)
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

mogu i na svoj testing instalirati kde, cetvorka je u njemu, no biggi, ali zapravo nisam mislio na kde kad sam rekao da je logicnije slozen, nego na sustav opcenito, svi ti rpm-povi imaju milion config fileova samo za mrezu, a sisa na to jos jedan poseban samo za rute..,
na debianu to sve slozis u /etc/network/interfaces.. i jos mu kazes da laje na postara kojeg ce prepoznati tako sto zvoni dvaput. :)

sto se kde-a tice, evo sad sam opet na njemu jer sam na tom laptopu, i kazem, nije to lose, vrlo je oku ugodan i responzivan, samo nije za mene, dobio bi slom zivaca da moram svaki put napraviti 15 klikova..
neka malo jos popeglaju sitnice i biti ce stvarno dobar DE za ljude koji vole shiny i bogatu grafiku, sto je brijem vecina korisnika.
a ja sam seljak, pa cu pricekati gnome trojku da bih imao transparentne windowe.. :)
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Koistinen
Kontakt:

Post Postao/la Koistinen »

hehe, svako nekako :D
4ndY
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

glaskoncILLa je napisao/la:sdobio bih slom zivaca da moram svaki put napraviti 15 klikova..
I ja isto, srećom tu je Alt+F2 :roll:
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Odgovori