Pa ako zelis nesto novo isprobati a imas problema sa grafickom a mandriva ti radi probaj novi pclinuxos 2010vuksamotnjak je napisao/la: Koju da ja distru probamImam želju: Ubuntu 10.04, Linux mint 9 (nije izašao), Fedoru (neće mi pokrenuti live cd pokaže mi grešku da ne može bootati), što se debijana tiće za sada nemam uopče potrebe za time.
RPM on laptop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Re: RPM on laptop
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
što ne probaš neku debian distru? Kanotix? sidux? prva vozi stable, druga unstable...obje KDE...u Kanotixu ti je wicd defaultna aplikacijaglaskoncILLa je napisao/la:[
u svakom slucaju, a to je mozda i stvar navike, nekako mi je debian puno logicnije slozen
- glaskoncILLa
mogu i na svoj testing instalirati kde, cetvorka je u njemu, no biggi, ali zapravo nisam mislio na kde kad sam rekao da je logicnije slozen, nego na sustav opcenito, svi ti rpm-povi imaju milion config fileova samo za mrezu, a sisa na to jos jedan poseban samo za rute..,
na debianu to sve slozis u /etc/network/interfaces.. i jos mu kazes da laje na postara kojeg ce prepoznati tako sto zvoni dvaput.
sto se kde-a tice, evo sad sam opet na njemu jer sam na tom laptopu, i kazem, nije to lose, vrlo je oku ugodan i responzivan, samo nije za mene, dobio bi slom zivaca da moram svaki put napraviti 15 klikova..
neka malo jos popeglaju sitnice i biti ce stvarno dobar DE za ljude koji vole shiny i bogatu grafiku, sto je brijem vecina korisnika.
a ja sam seljak, pa cu pricekati gnome trojku da bih imao transparentne windowe..
na debianu to sve slozis u /etc/network/interfaces.. i jos mu kazes da laje na postara kojeg ce prepoznati tako sto zvoni dvaput.
sto se kde-a tice, evo sad sam opet na njemu jer sam na tom laptopu, i kazem, nije to lose, vrlo je oku ugodan i responzivan, samo nije za mene, dobio bi slom zivaca da moram svaki put napraviti 15 klikova..
neka malo jos popeglaju sitnice i biti ce stvarno dobar DE za ljude koji vole shiny i bogatu grafiku, sto je brijem vecina korisnika.
a ja sam seljak, pa cu pricekati gnome trojku da bih imao transparentne windowe..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
hehe, svako nekako 
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
I ja isto, srećom tu je Alt+F2glaskoncILLa je napisao/la:sdobio bih slom zivaca da moram svaki put napraviti 15 klikova..
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'