Vrlo vjerojatno! Sutra bi trebale biti kod tebe...gušter je napisao/la:menijoš nije, valjda je stvar lokalne pošte..
[NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)
I meni je stigla jutros. Samo ste se malo zeznuli, pa mi poslali crnu kursor, a ja naručio crnu logo kvadrat. Ali nema veze. Super mi je i ova, i još mi je taman. Zahvaljujem dečkima na uloženom trudu, pa sad imamo tako dobre geekovske majice!
Budem se ponovio odmah sutra na predavanju. 
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Hugo je napisao/la:I meni je stigla jutros. Samo ste se malo zeznuli, pa mi poslali crnu kursor, a ja naručio crnu logo kvadrat. Ali nema veze. Super mi je i ova, i još mi je taman. Zahvaljujem dečkima na uloženom trudu, pa sad imamo tako dobre geekovske majice!Budem se ponovio odmah sutra na predavanju.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Preko sjevera na jugGrof je napisao/la:Vrlo vjerojatno! Sutra bi trebale biti kod tebe...gušter je napisao/la:menijoš nije, valjda je stvar lokalne pošte..
zole052 je napisao/la
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Osim ako nije pogrešno upisano, ne znači li to da će netko dobiti kvadrat umjesto kurzora?domi je napisao/la::nee Znači ipak se potkrala jedna greška ,pa kad ti se već sviđa onda dobro,hvala na razumjevanju :DHugo je napisao/la:I meni je stigla jutros. Samo ste se malo zeznuli, pa mi poslali crnu kursor, a ja naručio crnu logo kvadrat. Ali nema veze. Super mi je i ova, i još mi je taman. Zahvaljujem dečkima na uloženom trudu, pa sad imamo tako dobre geekovske majice! :D Budem se ponovio odmah sutra na predavanju. :mrgreen:
U tablici je upisan logo kvadrat. Ajde, nije za zamjeriti. Meni su super i kvadrat, i kursor.. Don´t worry be happy!jjj je napisao/la:domi je napisao/la:Osim ako nije pogrešno upisano, ne znači li to da će netko dobiti kvadrat umjesto kurzora?
Samo, ne bi mi se baš svidjelo da sam slučajno dobio crvenu majicu..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Ne mora značiti jer je bilo viška ako dobiješ krivo zamjenit ćemo šta sadjjj je napisao/la:
Osim ako nije pogrešno upisano, ne znači li to da će netko dobiti kvadrat umjesto kurzora?
zole052 je napisao/la
a sto ako sam dobio viska majice ? 
nego, dobio sam danas svoje i mogu rec da sam zadovoljan
Brinuo me malo onaj natpis na ledima da nece bit previsoko ali kad sam vidio majicu sam bio zadovoljan 
za majstore 
nego, dobio sam danas svoje i mogu rec da sam zadovoljan
Vrati jeante003 je napisao/la:a sto ako sam dobio viska majice ?
nego, dobio sam danas svoje i mogu rec da sam zadovoljanBrinuo me malo onaj natpis na ledima da nece bit previsoko ali kad sam vidio majicu sam bio zadovoljan
za majstore
zole052 je napisao/la