Fejsbukmanija?!

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Gogy
Spol: M
Kontakt:

Re: Fejsbukmanija?!

Post Postao/la Gogy »

Ja nemam nijednu aplikaciju nakačenu na svoj profil, i svakodnevno brišem sve na wallu tako da se kod mene nema šta vidjeti. I kad budem jednog dana brisao acc, prvo ću se preimenovat u neko arapsko ime, promijenit email adresu i info podatke, obrisat slike sve, i onda deaktivirat acc. Mislim da je tako najbolje.
vuksamotnjak

Post Postao/la vuksamotnjak »

Gogy je napisao/la:Ja nemam nijednu aplikaciju nakačenu na svoj profil, i svakodnevno brišem sve na wallu tako da se kod mene nema šta vidjeti. I kad budem jednog dana brisao acc, prvo ću se preimenovat u neko arapsko ime, promijenit email adresu i info podatke, obrisat slike sve, i onda deaktivirat acc. Mislim da je tako najbolje.
Svu povijest ti bilježe i aplikaicje i sam fejs, tako ako neko želi tebe naći upiše tvoje ime i prezime i samo pogleda ono što ti se nalazi u povijesti. Eh sada ako nisi išao ni na jednu aplikaciju to je onda odlično. Najaće su mi one grupe tipa. ako ne želiš da ti provale u fejs (hakiraju) instaliraj ta-taj program i pošalji poziv svim svojim prijateljima ruga_se
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
The Acacia Strain

Post Postao/la The Acacia Strain »

nicky je napisao/la:
The Acacia Strain je napisao/la:
DoDo je napisao/la:Ja sam srecom uspel obrisati svoj Facebook account jos dok se je moglo. Otprilike 3-4 mjeseca kasnije su ukinuli mogucnost brisanja accounta - od sada vam svi vasi podaci ostaju, cak i ako "izbrisete" account...
ma ja sam fb izbrisao pred mjesec dana bez problema... stvar je u tome da nakon brisanja nesmiješ se ulogirat 2 tjedna i nakon toga nestaju kompletni podaci..
Nažalost, u krivu si. FB ne briše profile. Svjesni su oni svoje moći.
The email you entered does not belong to any account. You may try clearing your browser's cache and cookies by following these instructions.

You can login using any email, username or mobile phone number associated with your account. Make sure that it is typed correctly.
:?:
DebianResources
DebianHandbook
devil je napisao/la:nije neka tamo kanta pametnija od nas tu.
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

To ti je deaktiviran acc. ali nije obrisan. Izrazito jednostavno za napravit.
The Acacia Strain

nicky je napisao/la:To ti je deaktiviran acc. ali nije obrisan. Izrazito jednostavno za napravit.
gle, i prije kada si deaktivirao kontakt si se mogao logirat. znam jer imam fejsbuk dugo vremena. osim ako su sveli to na isti level, a isto tako ako oni to imaju u svojoj bazi podataka koja nije vidljiva drugima, onda mi je svejedno.
DebianResources
DebianHandbook
nicky
Site Admin

Post Postao/la nicky »

The Acacia Strain je napisao/la: gle, i prije kada si deaktivirao kontakt si se mogao logirat. znam jer imam fejsbuk dugo vremena. osim ako su sveli to na isti level, a isto tako ako oni to imaju u svojoj bazi podataka koja nije vidljiva drugima, onda mi je svejedno.
Njima ostaju podaci u bazi i nakon što korisnik "obriše" (deaktivira) acc.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Kao da je nekakva tajna da se danas sve arhivira - naravno da će vaši potomci učiti o obiteljskom stablu i vama preko arhiviranih podataka :geek:
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
The Acacia Strain

nicky je napisao/la:
The Acacia Strain je napisao/la: gle, i prije kada si deaktivirao kontakt si se mogao logirat. znam jer imam fejsbuk dugo vremena. osim ako su sveli to na isti level, a isto tako ako oni to imaju u svojoj bazi podataka koja nije vidljiva drugima, onda mi je svejedno.
ma dobro, to znam ;)
nego kažem kako account više nije dostupan kada ga se traži preko google-a ili sl. ;)
DebianResources
DebianHandbook
nicky
Site Admin

Post Postao/la nicky »

The Acacia Strain je napisao/la:
nicky je napisao/la:
ma dobro, to znam ;)
nego kažem kako account više nije dostupan kada ga se traži preko google-a ili sl. ;)
Istina, nije dostupan drugima izvan fb-a.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Covjece koja paranoja oko facebooka. Ja ga otvorim jednom dnevno ili svakih par dana na 10 sec da vidim sta je nik totanik novoga stavio i da li mi je netko poslao zahtjev za prijateljastvo. Sluzi mi ko lista prijatelja jer sam isao u pazin u srednju di smo svi zivili u domu tako da smo rastrkani po svuda a mogu doci do nekih podataka o ljudima ako mi zatreba (mail, bracni status :mrgreen: )
Nemam niti jednu aplikaciju (valjda :)), uclanim se u jednu grupu svakih par mjeseci iz zajebancije... a neki frendovi mi stavljaju slike pa pogledam jesu li zivi... ali nikada nisam osjeco neku potrebu da obrisem acc, nevidim razlog.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori