prijedlog za poboljšanje foruma
Moderator/ica: Moderatori/ce
- dalibor.klobucaric
- Spol: M
- Kontakt:
prijedlog za poboljšanje foruma
Ovako dobio sam jednu ideju...
Naime novoregistrirani korisnik bi morao imati 5 do 10 postova prije nego može slati privatne poruke. Nije da ne volim djeliti al mi je dosta bezveznih klinaca koji se regaju na forumima i žicaju pozivnice za neznam što. Ili još gore ljudi koji su već duže tu na forumu pa se regaju iznova pa budu kreteni via pvt.
Stoga moj prijedlog je da se novoregani korisnici moraju pokazati na forumu bar s nekoliko postova.
Naime novoregistrirani korisnik bi morao imati 5 do 10 postova prije nego može slati privatne poruke. Nije da ne volim djeliti al mi je dosta bezveznih klinaca koji se regaju na forumima i žicaju pozivnice za neznam što. Ili još gore ljudi koji su već duže tu na forumu pa se regaju iznova pa budu kreteni via pvt.
Stoga moj prijedlog je da se novoregani korisnici moraju pokazati na forumu bar s nekoliko postova.
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
--
- Abzeenth
- Site Admin
Re: prijedlog za poboljšanje foruma
Ideja možda i nije tako loša, no primjećuješ li quality vs. quantity problem ovdje? Novoregistrirani korisnik može otvoriti topic u "Novi korisnici - predstavite se" ili kako se već to zove i tamo nabiti par postova čiji su sadržaj ili emotikoni ili jednosložne riječi i uzvici tipa 'lol' "ROFL"; ili u slučaju maštovitijih umova, kombinacija tog dvoje. Dakle, morao bi uzeti u obzir sadržaj tih postova ako želiš da se oni "pokažu" na forumu. A kako to izvesti?
Teško, methinks.
A osim toga, ako ti smetaju privatne poruke, uvijek ih možeš isključiti u postavkama. Ili ako te netko baš "gnjavi", blokirati tog korisnika; ako ti smetaju iznuđivači pozivnica, složi si filter koji će brisati sve privatne poruke sa određenim keywordima u naslovu/tijelu poruke.
Teško, methinks.
A osim toga, ako ti smetaju privatne poruke, uvijek ih možeš isključiti u postavkama. Ili ako te netko baš "gnjavi", blokirati tog korisnika; ako ti smetaju iznuđivači pozivnica, složi si filter koji će brisati sve privatne poruke sa određenim keywordima u naslovu/tijelu poruke.
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
Jasno mi je to. Al barem neka vrsta plugina bi trebala postojati.. sad kak to napraviti... mislim ne serem sad po novim korisnicima, nedugo sam i ja bio... došao sam ovdje žicati znanje i nečije iskustvo a ne pozivnice... probat ću s ovim filterom... jer su mi ovdje dosita bitne privatne poruke

--
--
- Soul_Sample
ja volim kad dobijem privatnu poruku, ma kako glupa bila. taj osjećaj da sam nekome bitan, i onda poslije toga razočarenje što ipak nisam. to je život.
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
- kvaju
Nisam imao problema sa PM-ovima kao ti.
Inače mrzim po drugim forumima kada novi korisnici stalno otvaraju teme, i komentiraju previše sve, ili kao što kaže gore, samo smajliće stavljaju, ali to na ovom forumu nisam primjetio...ali možda nisam dobro ni gledao
Inače mrzim po drugim forumima kada novi korisnici stalno otvaraju teme, i komentiraju previše sve, ili kao što kaže gore, samo smajliće stavljaju, ali to na ovom forumu nisam primjetio...ali možda nisam dobro ni gledao
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
kad nisi primjetio moje postove
hahahahah
ma meni je glupo da se ogranice privatne poruke...to bi dovelo samo do veceg spamanja foruma, sto nitko od nas ne bi zelio
mene nitko ne gnjavi
ko gnjavi, dobije po glavi 
ma meni je glupo da se ogranice privatne poruke...to bi dovelo samo do veceg spamanja foruma, sto nitko od nas ne bi zelio
mene nitko ne gnjavi
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
no dobro, čuo sam mišljenja, sad ja sam naveo samo svoju...
A činjenica da "je ovo život" l0l
Dobra ti je izjava..
A činjenica da "je ovo život" l0l
al ono uberl0l...Soul_Sample je napisao/la:ja volim kad dobijem privatnu poruku, ma kako glupa bila. taj osjećaj da sam nekome bitan, i onda poslije toga razočarenje što ipak nisam. to je život.
Dobra ti je izjava..
--
--
-
The Acacia Strain
ovo je rođeno za signaturedalibor.klobucaric je napisao/la:no dobro, čuo sam mišljenja, sad ja sam naveo samo svoju...
A činjenica da "je ovo život" l0lal ono uberl0l...Soul_Sample je napisao/la:ja volim kad dobijem privatnu poruku, ma kako glupa bila. taj osjećaj da sam nekome bitan, i onda poslije toga razočarenje što ipak nisam. to je život.
Dobra ti je izjava..
- vuksamotnjak
The Acacia Strain je napisao/la:ovo je rođeno za signaturedalibor.klobucaric je napisao/la:no dobro, čuo sam mišljenja, sad ja sam naveo samo svoju...
A činjenica da "je ovo život" l0lal ono uberl0l...Soul_Sample je napisao/la:ja volim kad dobijem privatnu poruku, ma kako glupa bila. taj osjećaj da sam nekome bitan, i onda poslije toga razočarenje što ipak nisam. to je život.
Dobra ti je izjava..
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
ček ovo je za sig. ili radimo na tome da prepravimo forum?
--
--