glaskoncILLa je napisao/la:postoji, ali lakse ces se snaci ako instaliras wicd.
ako to budes postavljao na ruke, nijedan network manager ti nece raditi, dakle onda sve moras raditi na ruke.
upises u terminal aptitude install wicd, on ce ti denistalirati gnome network manager i instalirati sebe.
Dobro. Ovo mi je odmah izgledalo obećavajuće. Ono što sam sad dobio jest da se svaki puta moram ručno ulogirati na mrežu, a onda još ostvariti i PPPOE konekciju. PPPOE konekciju i u Windowsima moram posebno pokretati tako da je taj dio OK. No ako mi kažeš kako da u wicd-u prevedem ono generičko ime puno nula u stvarni (skriveni) SSID mreže, to bi trebalo, uz kvačicu za automatsko povezivanje, riješiti u cijelosti sve probleme.
za hidden SSID ne znam, a za spajanje na pppoe mozes napraviti neki skriptuljak i dodati ga u scripts u propertiesima konekcije, pa ga neces morati posebno upisivati.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
glaskoncILLa je napisao/la:za hidden SSID ne znam, a za spajanje na pppoe mozes napraviti neki skriptuljak i dodati ga u scripts u propertiesima konekcije, pa ga neces morati posebno upisivati.
Pa kaj networkmanager ne može dignut tunneling na Carnet preko sebe???