MSI Wind
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Markec
- Spol: M
MSI Wind
http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=87846
Ne sviđa mi se što linux verzija ima 512mb rama a windows verzija 1gb rama.
I također sto ima slabiju bateriju od windows verzije.
Tu su stvarno pretjerali.
Ne sviđa mi se što linux verzija ima 512mb rama a windows verzija 1gb rama.
I također sto ima slabiju bateriju od windows verzije.
Tu su stvarno pretjerali.
Re: MSI Wind
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
i meni se čini.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Dobro, iskreno ja to nebi kupio, onda bi već dodao malo para pa bi kupio laptop.
Ali ovo, da tako utiču, to mi smeta

Ali ovo, da tako utiču, to mi smeta
- Markec
Niti ja nebi kupio, ovo je jako nisko. Trebali bi se žaliti europskoj uniji da zabrani prodaju takvih laptopa u europi zbog monopolističkog ponašanja.
Ja kad sam kupovao svoj laptop, HP, meni se vise isplatilo kupiti laptop s vistom nego oni bez viste, kofiguracije su bile loše. Drugi put neću više tako.
Ja kad sam kupovao svoj laptop, HP, meni se vise isplatilo kupiti laptop s vistom nego oni bez viste, kofiguracije su bile loše. Drugi put neću više tako.
Uff... sad kak kažeš sam se sjetio da baš je tako. Planiram u budućnosti kupit laptop pa tu tam malo pogledam cene.
- Tux Slave
- Kontakt:
Monopolisticke gluposti. M$ misli da je on bog i batina(namjerno "bog" malim, jer nemislim na Onoga gore). Eee, pa nece to tako. U svakom slucaju Linux s 512 MB ce biti brzi i stabilniji od w!n-a s 1 GB.
Pa to ni nije pitanje.... ma tko hoće nek da kupi vistu pa će svaki 4-i dan morat reinstalirat... ak je već to kupio, onda tako mu i treba.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Možda u tome i jeste stvar, možda na njega ide neka distribucija optimizirana baš za njegov hardver, pa sa slabijim hardverom radi jednako brzo kao i Windows sa jačim...Tux Slave je napisao/la:U svakom slucaju Linux s 512 MB ce biti brzi i stabilniji od w!n-a s 1 GB.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Markec
Istina je da linux 512mb radi bolje od windowsa 1gb, ali mislim da im namjera bila osakatiti linux.adminivan je napisao/la:Možda u tome i jeste stvar, možda na njega ide neka distribucija optimizirana baš za njegov hardver, pa sa slabijim hardverom radi jednako brzo kao i Windows sa jačim...Tux Slave je napisao/la:U svakom slucaju Linux s 512 MB ce biti brzi i stabilniji od w!n-a s 1 GB.
Pobrinijmo se prvo da u škole uvedemo udžbenike, a posle ako bude takvih stvari još bilo, žalijmo se, koliko znam francuska prelazi na linux, jos neke države u europi prelaze na linux, a pređemo i mi , stati ćemo microsoftu na rep.