Audio playeri i gapless playback.
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Audio playeri i gapless playback.
Mozda je opet canonical nesto prcko po kernelu kako kaze glaskoncILLa 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Kernel, PulseAudio, kako je kompajliran (MOC), and so on.zole052 je napisao/la:Mozda je opet canonical nesto prcko po kernelu kako kaze glaskoncILLa rofl
Edit:
Uostalom, ni autori svih ostalih audio playera ne izmišljaju kad kažu da njihov softver podržava gapless.
- glaskoncILLa
pa no, to nije smijesno, to je zalosno..zole052 je napisao/la:Mozda je opet canonical nesto prcko po kernelu kako kaze glaskoncILLa
sta da ti kazem, upravo pisem sa kernela 2.6.32 (sto je ako se ne varam ista verzija kernela kao u ovom zadnje jazavcu, pandi ili sto je vec..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Stavih ovog Lucida na dva Laptopa puna intela bez ikakvih problema....sve radi od prve... tak da ne znam kaj da velim, čak i na mojoj Intel-full-Toshibi radi Lcid sa LiveCD-a bez ikakvih problema.
Ma meni ja ovaj mint (lucid) nesto najbolje sto sam imao na kompu, nikada nije sve tako jednostavno, dobro i glatko radilo... sada ima nesto sitno musica ali ima ih svaki os 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.