odkuda si, kod mene ti se organizira more 2000 i nest kn za 10 dana, (to nest kao školski odmor ) ali mogu ici i odrasli. Uglanvom sobe su po 2 ili 3 kreveta sa kupaonicom.adminivan je napisao/la:Čini mi se kako ništa od mora ove godine
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Markec
- Spol: M
Re: čavrljanje
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Ma nije toliko problem u smještaju/novcu, već u slobodnom vremenu, odnosno nedostatku istog...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
Na more vjerojatno od 05. 08. pa do 15. 08. (10. 08. sam na koncertu Maidena
). Sreća pa imam web'n'walk
- coccolino
Nije ti to u redu spominjati. Ja moram raditi pa ne mogu ićiSokac je napisao/la:Na more vjerojatno od 05. 08. pa do 15. 08. (10. 08. sam na koncertu Maidena). Sreća pa imam web'n'walk
WHYYYYYYYYYYYYYY????????????????????? Moga bi dat otkaz zbog maidena
carpe diem
coccolino je napisao/la:Nije ti to u redu spominjati. Ja moram raditi pa ne mogu ićiSokac je napisao/la:Na more vjerojatno od 05. 08. pa do 15. 08. (10. 08. sam na koncertu Maidena). Sreća pa imam web'n'walk
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
a na opciju razbolit se ili imam svatove?coccolino je napisao/la:Nije ti to u redu spominjati. Ja moram raditi pa ne mogu ićiSokac je napisao/la:Na more vjerojatno od 05. 08. pa do 15. 08. (10. 08. sam na koncertu Maidena). Sreća pa imam web'n'walk
- Markec
ili da si trudanSokac je napisao/la:a na opciju razbolit se ili imam svatove?coccolino je napisao/la:Nije ti to u redu spominjati. Ja moram raditi pa ne mogu ićiSokac je napisao/la:Na more vjerojatno od 05. 08. pa do 15. 08. (10. 08. sam na koncertu Maidena). Sreća pa imam web'n'walk
Kaži da ti je riko brat iz švabije.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- coccolino
a na opciju razbolit se ili imam svatove?
[/quote]
Ma pokuša sam sve, čak i mestruaciju ali Hebeni sam pripravnik tako da nemam baš neke fleksibilnosti na poslu što se tiče slobodnih dana i godišnjeg odmora. Bratu sam kupio kratu i mislio da mi barme snimi dio koncerta ali ne smije se ništa unositi na koncert.
Možda bih mogao pšokušati reči da nosim vanmaterično dijete?

Ma pokuša sam sve, čak i mestruaciju ali Hebeni sam pripravnik tako da nemam baš neke fleksibilnosti na poslu što se tiče slobodnih dana i godišnjeg odmora. Bratu sam kupio kratu i mislio da mi barme snimi dio koncerta ali ne smije se ništa unositi na koncert.
Možda bih mogao pšokušati reči da nosim vanmaterično dijete?
carpe diem