čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Umro ti neko. Malo morbidno, al šta ćeš... ljudi su okrutni. Mislim da će te šef pustiti onda.
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
Mala digresija.....tuxi je napisao/la:Umro ti neko. Malo morbidno, al šta ćeš... ljudi su okrutni. Mislim da će te šef pustiti onda.
Meni je sinoć stvarno umro kolega s posla s kojim sam dijelio sobu 7-8 godina. Vjerujte mi - nije baš neki dobar izgovor za bilošto... Kažem vam da se s tim stvarima ne zeza....
Pozdrav ekipi....
- Tux Slave
- Spol: M
- Kontakt:
Moja sucut.Grof je napisao/la: Meni je sinoć stvarno umro kolega s posla s kojim sam dijelio sobu 7-8 godina. Vjerujte mi - nije baš neki dobar izgovor za bilošto... Kažem vam da se s tim stvarima ne zeza....![]()
Znam rijesenje. Napisati cemo software i napraviti hardware. Hardware je nekakva vrsta kacige koju nosis ti, a za Sokca naocale s kamerom i s bluetooth-om. Sokac drzi naocale koje imaju kameru, a ti na svojoj kacigi gledas. Kaciga se skapca na "mozdane vijuge" koje proizvode osjecaj "kao da si tamo". U Tvoju kacigu ide Linux s software-om koji cemo napisati i koji se spaja na internet. Sokac ima mobitel na kojemu je Linux i mogucnost bezicnog interneta za prijenos video-a. Takodjer Sokcev se mobitel putem bluetootha spaja s naocalama da salje video na mobitel.
Svi sretni i zadovoljni. :')
Thx.Tux Slave je napisao/la:Moja sucut.Grof je napisao/la: Meni je sinoć stvarno umro kolega s posla s kojim sam dijelio sobu 7-8 godina. Vjerujte mi - nije baš neki dobar izgovor za bilošto... Kažem vam da se s tim stvarima ne zeza....![]()
Ovo sa kacigom i kamerom sam već vidio u filmu koji se zove, pazi ironije - Deja Vu....
AjojGrof je napisao/la:Mala digresija.....tuxi je napisao/la:Umro ti neko. Malo morbidno, al šta ćeš... ljudi su okrutni. Mislim da će te šef pustiti onda.
Meni je sinoć stvarno umro kolega s posla s kojim sam dijelio sobu 7-8 godina. Vjerujte mi - nije baš neki dobar izgovor za bilošto... Kažem vam da se s tim stvarima ne zeza....![]()
Pozdrav ekipi....
tuxi je napisao/la:AjojGrof je napisao/la:Mala digresija.....tuxi je napisao/la:Umro ti neko. Malo morbidno, al šta ćeš... ljudi su okrutni. Mislim da će te šef pustiti onda.
Meni je sinoć stvarno umro kolega s posla s kojim sam dijelio sobu 7-8 godina. Vjerujte mi - nije baš neki dobar izgovor za bilošto... Kažem vam da se s tim stvarima ne zeza....![]()
Pozdrav ekipi....... primi i moj sucut.
Ah, hvala.... baš bedara...
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
Također, i moja sučut, vjerujem da nije lako.
Sokac je napisao/la:Također, i moja sučut, vjerujem da nije lako.
Thanks rista.... ah, kad si s nekim toliko godina, dođe ti već kao član familije....još ako je dobar čovjek, a bio je!
- Markec
evo, i moja sučut.