to su ti gamadi koji napadaju računala, opasni su samo za windowse ali trebaju se i ljudi čuvati jer virusi imaju običaj mutiratiSuko je napisao/la:Što su to virusi?
[ZBIRNA TEMA] Windows vs. Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Win 7
Ili kao Linux korisnik možeš prenositi i imati Windows viruse (dobivene kopiranjem sa zaraženih memorijskih medija) a da toga nisi svjestan.Markec je napisao/la:to su ti gamadi koji napadaju računala, opasni su samo za windowse ali trebaju se i ljudi čuvati jer virusi imaju običaj mutiratiSuko je napisao/la:Što su to virusi?![]()
![]()
Avast je đaba, za home usera..Suko je napisao/la:Typhoid Marry
Neka ih! Neka se podave kad ne znaju bolje...
Ima za kupiti antivirusa. Ne dođe puno. 300 kuna godišnje.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
vezano za viruse
a gdje pokupite vi te viruse na windowsima
pogotovo sto ih nitko od vas ne koristi
a gdje pokupite vi te viruse na windowsima
Ja koristim Windows, i pokupim najviše virusa sa USB stickova od kolega s faksa, i računala s faksa. Sva su računala zaražena, i čim ubacim USB stick, automatski pokupim virus. Pa u zadnje vrijeme prije nego što ubacim stick na Windows, ubacim ga na Ubuntuu, te obrišem sumnjive datoteke i mape.charuga je napisao/la:vezano za viruse
a gdje pokupite vi te viruse na windowsima![]()
I najčešće to uvijek bude jedan te isti virus, trojanac, koji se zove "Zaljubi_se_do_usiju", koji ima svoju .exe datoteku, jednu mapu u kojoj budu još neki fileovi, te autorun datoteku u kojoj neznam što piše, ali sam zapamtio da na kraju piše "hahahaha".
Kolega je morao rušiti Vistu zbog jednog takvog virusa.
- Markec
- Spol: M
Ima li tko prijedlog koji antivirus da instaliram na ubuntu da pronađe te windows viruse ? Pokusao sam skinuti avast al izgleda da ga više nema za skinuti , aviru neznam načti tj verziju za linux a avg mogu skinuti ali neznam kako se pokrene, jednostavno ikonica se ne pojavi u meniju a u konzoli se neda pokrenuti imenom pod kojim je instaliran.
O cemu ti to pricasMarkec je napisao/la:Pokusao sam skinuti avast al izgleda da ga više nema za skinuti...
http://www.avast.com/linux-home-edition#tab4
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.