Hugo je napisao/la:Ma to sam uredio samo za Full Circle.. Poslao sam im pa da vidim dali će biti u njihovom časopisu..
Što je to s tim Full Circleom, zašto svi žele da njihov desktop bude objavljen tamo?
Stvar prestiža, +100 na Coolness, ili što?
Pa zašto ne? Inače ni ne uređujem nešto desktop. To sam bio poskidao tema i tema s Gnome-looka, i wallpapera, da baš vidim dali ja mogu napraviti fensi desktop, kakve inače viđam po netu. Pa kad sam sve to fino uredio, rekoh zašto ne bih poslao na fullcircle?
Imam sad jednu mapu u kojoj se nalaze teme, dockovi, wallpaperi, izbornici i te druge stvari.. od 1.5 GB!
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Čini mi se da nemamo neki "službeni" topic za wallpapere, ili ga ja ne mogu naći, pa ću postati ovdje.
WebUpd8 je objavio link za download kolekcije Ubuntu i Fedora wallpapera. Dok ovo pišem, Mirror 1 je nedostupan pa ako ćete to skidati, koristite drugi. Inače, tko prati WebUpd8 znat će da oni povremeno objavljuju kolekcije neloših wallpapera i to u visokoj rezoluciji, pa ako kome treba, sad znate gdje (još) možete tražiti.
Abzeenth je napisao/la:Čini mi se da nemamo neki "službeni" topic za wallpapere, ili ga ja ne mogu naći, pa ću postati ovdje.
WebUpd8 je objavio link za download kolekcije Ubuntu i Fedora wallpapera. Dok ovo pišem, Mirror 1 je nedostupan pa ako ćete to skidati, koristite drugi. Inače, tko prati WebUpd8 znat će da oni povremeno objavljuju kolekcije neloših wallpapera i to u visokoj rezoluciji, pa ako kome treba, sad znate gdje (još) možete tražiti.
TY!
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Abzeenth je napisao/la:Čini mi se da nemamo neki "službeni" topic za wallpapere, ili ga ja ne mogu naći, pa ću postati ovdje.