GNOME 3.0 Delayed Until March 2011

Teme vezane za GNOME grafičko okruženje.

Moderator/ica: Moderatori/ce

vuksamotnjak
Spol: M

Re: GNOME 3.0 Delayed Until March 2011

Post Postao/la vuksamotnjak »

Uspio sam ga instalirati preko ubuntu tweak-a. Ali uglavnom dojmovi su loši jer mi to uopče ne radi tj. sve mi je ukošeno i virtualni desktopi se ne prikazuju onako kao na slikama i video klipovima več su smiješteni jedan do drugog pa moram scroolati. Ugl to je još bugovito i nije za mene :)))
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
charuga
Spol: m

Post Postao/la charuga »

glaskoncILLa je napisao/la:ne mozes u isto vrijeme pokusavati instalirati nesto na dva razlicita nacina, nesto je zalockalo dpkg.
znaci pogasi sve sa cim se nesto moze instalirati.
bas sam neki dan razmisljao o tome , mozda gresim ali, zasto na linuxu ne mogu vrsiti instalaciju vise stvari , dok u sedmici stavim desetak (zaista je tako ) instalacija i radi :?
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

ukratko, da bi se izbjegle moguce komplikacije, ponekad paketi trebaju biti konfigurirani nekim redom i slicno..

ni na windowsima nije dobra ideja instalirati vise stvari odjednom, acctually je preporuka da pogasis sve druge aplikacije dok nesto instaliras.

ali dobro, vjerovatnost da ce nesto poci po zlu je mala.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
zole052

Post Postao/la zole052 »

Proyoutubeao sam gnome 3 i naletio na jedan novi poprilicno drukciji gnome 3 filmic koji je prije par dana uploadan!
http://www.youtube.com/watch?v=XOR2A-I2UhU
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Markec

Post Postao/la Markec »

zole052 je napisao/la:Proyoutubeao sam gnome 3 i naletio na jedan novi poprilicno drukciji gnome 3 filmic koji je prije par dana uploadan!
http://www.youtube.com/watch?v=XOR2A-I2UhU
Zanimlivo je, a i dalje treba na tome proraditi. Zašto Canonical nije upotrebio postoječi Gnome Shell i stavio globalne izbornike jer mi se čini ono siromašno što su napravili ?
zole052

Post Postao/la zole052 »

Evo jedan lik kompajliro najnoviji gnome shell i napravio recenziju. Buduci da izlazi za par mjeseci imam neki los osjecaj, budemo svi sudo apt-get install kde-full :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=8hLPnBiOEso
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
jjj

Post Postao/la jjj »

charuga je napisao/la: bas sam neki dan razmisljao o tome , mozda gresim ali, zasto na linuxu ne mogu vrsiti instalaciju vise stvari , dok u sedmici stavim desetak (zaista je tako ) instalacija i radi :?
Možeš, ali ne kroz package manager. Ekvivalent instaliranju na Windowsima bi bili neki prepakirani installeri za Linux. Čini mi se da su prilično rijetki, ja osobno vidjeh samo par.
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

Kada želim pokrenuti gnome-shell na Ubuntuu 10.04.1 dobijem ovo:

Kod: Označi sve

(mutter:11730): mutter-WARNING **: Plugin API mismatch for [/usr/lib/mutter/plugins/libgnome-shell.so]
do_wait: drmWaitVBlank returned -1, IRQs don't seem to be working correctly.
Try adjusting the vblank_mode configuration parameter.
WARNING: Application calling GLX 1.3 function "glXCreatePixmap" when GLX 1.3 is not supported!  This is an application bug!
Sjećam se da mi je gnome-shell na Ubuntuu 9.10 radio dobro, nije mi jasno zašto sad zeza. Dali je rješivo?
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Odgovori