Molim za pomoč,
Neki dan sam snimio par video clipova sa Canon kamerom i stavio to na laptop (tu radi sve ok) i poslije to spržio na cd (brasero),a problemi nastaju kada se taj video oče gledati na dvd playeru,taj dvd čita CD-R;CD-RW;CVD;DVD;DVD±R;DVD±RW;DivX;MP3;MPEG4;SVCD;VCD;WMA-
Ima li kakva solucija u braseru ili da se skine neki drugi program za prženje da se to može gledati na dvd-u,,,
video clipovi,prženje i gledanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
video clipovi,prženje i gledanje
Razočarao me Ubuntu pa Mintam,,,
- dalibor.klobucaric
- Spol: M
- Kontakt:
Re: video clipovi,prženje i gledanje
daj prvo reci dal ti želiš gledati te svoje klipove kao obične datoteke (tipa .mp3) ili kao dvd iz videoteke, tipa oni menijevi si sve to.
l.p.
l.p.
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
--
Sites - Under construction
ooo joj,,,,ovako,to su snimke mojih cura i snimio sam na cd da punica može dledati na dvd-u jer nekoristi računala tako da mi je važno samo da se može gledati na dvd-u,a koje formate njen dvd player čita sam napisao u prvome postu.dalibor.klobucaric je napisao/la:daj prvo reci dal ti želiš gledati te svoje klipove kao obične datoteke (tipa .mp3) ili kao dvd iz videoteke, tipa oni menijevi si sve to.
l.p.
vjerojatno se radi o kodeku kojeg njen plejer ne podržava pa bi ti najbolje bilo to prebaciti u neki standardni kodek. valjalo bi ti provjeriti u kojem točno video formatu snima ta kamera...
jbg. neznam u kojem formatu snima,to je inače fotoaparat canon a530Koistinen je napisao/la:vjerojatno se radi o kodeku kojeg njen plejer ne podržava pa bi ti najbolje bilo to prebaciti u neki standardni kodek. valjalo bi ti provjeriti u kojem točno video formatu snima ta kamera...
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Morati ces konvertirati video u format koji taj DVD player razumije.
Neki od programa koji će ti to uraditi su: Kdenlive, Avidemux, Handbrake
Pa se malo igraj s njima.
EDIT:Open shot je isto OK program za video editing.
Neki od programa koji će ti to uraditi su: Kdenlive, Avidemux, Handbrake
Pa se malo igraj s njima.
EDIT:Open shot je isto OK program za video editing.
Ok,zahvaljujem svima.
Nočas ču se malo uhvatiti posla,,,
Nočas ču se malo uhvatiti posla,,,
u principu, ili prebaci u klasični DVD format ili u .avi container kao xvid kodek i nećeš fulati, to svaki stacionarni plejer prepoznaje...