čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Kanim. Idem danas na dejt.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Ludilo, sjedim u stolici i znojim se, ustanem i malo radim okolo i znojim se, legnem i znojiem... koji s****
hoću hladno vrijeme...
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
- coccolino
- Spol: M
Ma to ti je ovo sunce udarilo u glavu pa ti se priviđa da se znojištuxi je napisao/la:Ludilo, sjedim u stolici i znojim se, ustanem i malo radim okolo i znojim se, legnem i znojiem... koji s****hoću hladno vrijeme...
carpe diem
Hehe... moguće. Sunce i ja se baš i ne slažemo, naročito kad pravi vrućinu 
previše je vlažno, da je bar ko u pustinji
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Markec
Hmm Nvidia ne namjerava otvoriti drivere
Ja cu i dalje ostajati na ATI-ju.
Ja cu i dalje ostajati na ATI-ju.
A šta si očekivao? Neće oni to... 
- Markec
A neka, vidit će oni da će izgubiti sve linuxaše, Pa ce morati nest poduzetituxi je napisao/la:A šta si očekivao? Neće oni to...
Imam pitanjce za one koji koriste Cedegu, evo ja instalirao ali nekako je razlicita od wine-a samo imam instaliran Trans gaming cedega, kako da pokrenem igru, nemam installer nego folder u kojem su fileovi i igra se odma pokreće.uglavnom rijeć je o Half life2 (cedega ima podrsku ali ako se pokrene pomoću dvd)
probao sam preko winea pokrenuti, uglavnom prvih 3minuta starta dobro a posle iz nekog razloga prekine, mislim da će biti vise uspjeha na cedegi
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
HL2 sam igrao na CrossoverLinuxu bez nekih problema, imaš trial od 30 dana pa probaj.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Markec
Hvala,adminivan je napisao/la:HL2 sam igrao na CrossoverLinuxu bez nekih problema, imaš trial od 30 dana pa probaj.