KDE fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: KDE fan club
Svejedno.
Teško je povjerovati da hrpa ljudi sa svih strana može stvoriti tako dobro i moderno sučelje.
I ispolirati tako da sad imam opciju za doslovno sve čega se sjetim.
Onako, pomislim da bi nešto bilo skroz kul kad bi se dalo poštelati.
I kad ono, ima opcija za to.
To mi se sviđa.
U globalu radi kako treba, a ima sto finih nijansi koje si svako može poštelati po svom guštu.
Svaka čast!
A kažu da će Gnome Shell biti isto moćna stvar.
Baš me i to veseli...
Teško je povjerovati da hrpa ljudi sa svih strana može stvoriti tako dobro i moderno sučelje.
I ispolirati tako da sad imam opciju za doslovno sve čega se sjetim.
Onako, pomislim da bi nešto bilo skroz kul kad bi se dalo poštelati.
I kad ono, ima opcija za to.
To mi se sviđa.
U globalu radi kako treba, a ima sto finih nijansi koje si svako može poštelati po svom guštu.
Svaka čast!
A kažu da će Gnome Shell biti isto moćna stvar.
Baš me i to veseli...
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Što je tu čudno? KDE je od verzije 4 dobio podršku i za druge platforme, iako na Windowsima i Macu zaostaje za Linux/BSD verzijama... U pravilu, većinu KDE-ovih programa možeš komotno koristiti pod Windowsima, npr. Amarokodin je napisao/la:KDE windows ? http://windows.kde.org/ wtf?
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
-
Lutherus
Hm,znimaljivo.Znači da možeš i na win , recimo na win xp imati plasma desktop?
- DoDo
Mozes i na win7.odin je napisao/la:Hm,znimaljivo.Znači da možeš i na win , recimo na win xp imati plasma desktop?
Jedini prakticni problem je kaj explorer.exe i dwm.exe moraju uvijek biti upaljeni - tak da se duplo trosi memorija - em sve ono kaj kde potrosi za sebe + sve ono kaj win7 potrose za sebe. Ne mozes ugasiti windowsove desktop i window managere (dwm.exe i explorer.exe).
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
-
Lutherus
Stvarno zanimljivo.Mislim da bi bilo bolje ka bi uspjeli napraviti sa KDE totalnu zamjenu za dwm,mada ak hočeš da ti winsi izgledaju ko linux rađe uzmi pravu stvar i stavi na komp linux
-
csx
samo da se učlanim u klub
na sve strojeve sam stavio arch i kde i oduševljen sam.. bar za sada ^^
- DoDo
csx je napisao/la:samo da se učlanim u klubna sve strojeve sam stavio arch i kde i oduševljen sam.. bar za sada ^^
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
csx je napisao/la:samo da se učlanim u klubna sve strojeve sam stavio arch i kde i oduševljen sam.. bar za sada ^^
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Hehe.... dobar je KDE, DOBAR!csx je napisao/la:samo da se učlanim u klubna sve strojeve sam stavio arch i kde i oduševljen sam.. bar za sada ^^