To kada je Grof doso sa ubuntua na fedoru onda je fedora prosperirala, pa je otiso na suse ali susetu ni sam Grof nije mogao pomoci a sada Grof na arch i eto prosperitet archusimke je napisao/la:nekeko je fedora zabilježila najveći pad, pitam se zašto.kava
[ANKETA] Koju distribuciju koristite?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Re: [ANKETA] Koju distribuciju koristite?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
zole052 je napisao/la:To kada je Grof doso sa ubuntua na fedoru onda je fedora prosperirala, pa je otiso na suse ali susetu ni sam Grof nije mogao pomoci a sada Grof na arch i eto prosperitet archusimke je napisao/la:nekeko je fedora zabilježila najveći pad, pitam se zašto.kava
zole052 je napisao/la:To kada je Grof doso sa ubuntua na fedoru onda je fedora prosperirala, pa je otiso na suse ali susetu ni sam Grof nije mogao pomoci a sada Grof na arch i eto prosperitet archusimke je napisao/la:nekeko je fedora zabilježila najveći pad, pitam se zašto.kava
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
[Fedora]
U zemlji gdje bundeve cvjetaju ,pametni samo proces ometaju.
-
Lutherus
ne,Grof je carGigolo je napisao/la:A jel Grof stvarno grof?
odin je napisao/la:ne,Grof je carGigolo je napisao/la:A jel Grof stvarno grof?
epic
Iako je anketa završila javlja se još jedan korisnik Archa
Bravo, bravo....dalmos je napisao/la:Iako je anketa završila javlja se još jedan korisnik Archa