Fight Club 5: Windows vs. Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Fight Club 5: Windows vs. Linux
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- DoDo
Re: Fight Club 5: Windows vs. Linux
Heh, kud bas u Splitu..., a ja u Zagrebu/Zagorju.
Neka netko s mora posjeti borbu i snimi s kamerom pa nek uploada na jubito; ili nek napise transkript. Fakat bih htel to vidjeti...
Neka netko s mora posjeti borbu i snimi s kamerom pa nek uploada na jubito; ili nek napise transkript. Fakat bih htel to vidjeti...
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
- kvaju
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
How to
LastFM grupa LINUXZASVE join us
Glavni argument windows strane: "Da, windowsi to ne mogu, ali kome to treba ..."
Avoid the Gates of Hell. Use Linux!
- pootzko
- Kontakt:
pa da, klasika. stav "mi znamo šta tebi treba, nemoj ti razmišljat svojom glavom". i uz to klasično ignoriranje pitanja. postaviš mu pitanje na koje nema odgovor, na koje ti uzvrati protupitanjem.. nema tamo neki MS njuška šta u moje ime odlučivat treba li meni nešto ili ne, pa valjda znam najbolje što hoću. joj što me nasekiraju uvijektartaglia je napisao/la:Glavni argument windows strane: "Da, windowsi to ne mogu, ali kome to treba ..."
...I put on my robe and a wizard hat...
- pootzko
- Kontakt:
a osim toga se vidi da MS ekipa nije napravila zadaću i nisu se baš informirali ni pripremili za debatu. pitanje: "gdje je tu profit?"... *facepalm* xD kako uopće ući u debatu s njima kad ne razumiju osnovne principe kako stvari funkcioniraju u open source svijetu.. motivi, uzroci, posljedice.. eh =)
...I put on my robe and a wizard hat...
-
Lutherus
ma di će oni protiv Guština?nisu mu dorasli.
a i nitko ozbiljan neće doći na debati nepripremljen.
neznam kak je na drugim faxevima ali kod nas ima dosta MSPeva i lagano me svi redom nerviraju a kako poslije nove godine fax prešel na MAC 75% MSPeva su postali žestoki Apple fanatici.
neznaju sami kaj njima treba.
a i nitko ozbiljan neće doći na debati nepripremljen.
neznam kak je na drugim faxevima ali kod nas ima dosta MSPeva i lagano me svi redom nerviraju a kako poslije nove godine fax prešel na MAC 75% MSPeva su postali žestoki Apple fanatici.
tartaglia je napisao/la:Glavni argument windows strane: "Da, windowsi to ne mogu, ali kome to treba ..."
upravo suprotno.neznaju kaj meni treba.ipak ja bolje znam kaj meni treba i kaj ja hoću.pootzko je napisao/la:pa da, klasika. stav "mi znamo šta tebi treba, nemoj ti razmišljat svojom glavom". i uz to klasično ignoriranje pitanja. postaviš mu pitanje na koje nema odgovor, na koje ti uzvrati protupitanjem.. nema tamo neki MS njuška šta u moje ime odlučivat treba li meni nešto ili ne, pa valjda znam najbolje što hoću. joj što me nasekiraju uvijektartaglia je napisao/la:Glavni argument windows strane: "Da, windowsi to ne mogu, ali kome to treba ..."
neznaju sami kaj njima treba.
-
Lutherus
genijalno!
facepalm
Kod: Označi sve
juče sam stavio windows7 na netbook i rajalo je pola sata.i još sam se sat vremena sa dijecom igrao.pa gdje mi oduzeta slobodaRe: Fight Club 5: Windows vs. Linux
To sam ja upravo gledao ja i moja draga smo umrli od smijehaodin je napisao/la:genijalno!facepalmKod: Označi sve
juče sam stavio windows7 na netbook i rajalo je pola sata.i još sam se sat vremena sa dijecom igrao.pa gdje mi oduzeta sloboda
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware