Par kritika/prijedloga...

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Markec
Spol: M

Re: Par kritika/prijedloga...

Post Postao/la Markec »

Meni se sviđa traka, :)

imam prijedlog da se i promjeni i dolje
Kao na slici, ovo je samo primjer da se iskoristi prostor na desnoj strani,
http://img141.imageshack.us/img141/4679/dizfg0.jpg
s druge strane, mislim da će imati problema s prikazom stranice oni koji imaju manju rezoluciju ekrana recimo 640x480
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Sokac je napisao/la:ajmo logo smisliti :P
Onakav kakav hoćemo staviti na majice. Znači tux i ispod teskt. TEkst neka se mijenja po random pravilu. Točno onako kako dogovaramo za majice. Na taj način stvaramo poveznicu u identitetu stranice i logoa na majicama....
Kristijan
Kontakt:

Post Postao/la Kristijan »

Sokac je napisao/la:ajmo logo smisliti :P
Možete očekivati da ću sutra napraviti header i logo, ali, naravno, ne garantiram da će biti sutra, no puno posto hoce. Do sutra bi trebao biti gotov samo prvi dio, a onda ako Vam se svidi, biti će i puuno bolja grafika i više posveceno izradi.

Mobli bi i otvoriti neki kao HomePage za ASUS Eee PC računala, jer planiram ovu stranicu dnevno posjecivati.

ADMIN: Dali te mogu zamoliti da mi promijeniš nick, jer sam ovaj nick odabrao jer nisam mislio da ću ostati sa Vama!

EDIT: Kad je ovaj novi post postan - baš bi volio imati majice sa Tux-om i linkom na linuxzasve.com! Tux mi je jedan od omiljenih likova :P
ASUS Eee PC Linux Xandros user.
Svijet-Multimedije.Net --> otvaranje uskoro!
Neka svi koriste besplatne altenative, Linux zauvijek!
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Kristijan je napisao/la:ADMIN: Dali te mogu zamoliti da mi promijeniš nick, jer sam ovaj nick odabrao jer nisam mislio da ću ostati sa Vama!
Nisi jedini. I ja sam odabrao nick adminivan jer sam mislio da je to username za administraciju samo, a zapravo je i za forum. Pogledat ću danas što se da napraviti, za obojicu :)
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Grof je napisao/la:Onakav kakav hoćemo staviti na majice. Znači tux i ispod teskt. TEkst neka se mijenja po random pravilu. Točno onako kako dogovaramo za majice. Na taj način stvaramo poveznicu u identitetu stranice i logoa na majicama....
Ona slika za majice je previše neozbiljna da bi bila službeni logo. Otvaram novi topic na ovu temu.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

adminivan je napisao/la:
Grof je napisao/la:Onakav kakav hoćemo staviti na majice. Znači tux i ispod teskt. TEkst neka se mijenja po random pravilu. Točno onako kako dogovaramo za majice. Na taj način stvaramo poveznicu u identitetu stranice i logoa na majicama....
Ona slika za majice je previše neozbiljna da bi bila službeni logo. Otvaram novi topic na ovu temu.
Neozbiljna? Hmmm, ja bih rekao ležerna i pristupačna novim korisnicima. No dobro, sve je stvar većine. Možda sam i ja godinama lagano poblesavio :D

Kako ja i dalje smatram da je baš ta sa majice dobra i za banner, bojim se da ne mogu dati drugu ideju...bar za sada ne. Možda ako netko stavi nešto, pa mi padne kakva ideja....
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Otvorio sam novi topic na tu temu, pa tamo postavi sliku/prijedlog a na kraju ćemo glasanjem odlučivati. Koliko sam shvatio ima tu i grafičara na forumu, pa bi moglo biti još zanimljivih prijedloga.
Sokac
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Sokac »

Evo EEE PC je od sada Kristijan iz razloga jer je imao malo postova pa se lako izmjeni citati. Za tebe admine... Hmm, morao bih skriptu napisati, mogu probati ako želiš ;)

Naravno, bezbolno za cijelu stranicu
Kristijan
Kontakt:

Hvala na promijeni nicka. Pravi razlog: nisam mislio ostati član ovdje dugo, a sad mislim ostati. Ja ću korisnicima dati da mogu dati zahtjef za promjenu nicka do 10 postova (naravno, na mom forumu :) )

Oprostite, ali mislim da danas necu stići napraviti neki header i sl. jer necu bit cijeli dan doma.

Grafičke radove od frenda pogledajte na ovoj adresi: http://romanoveslike.blog.hr (napravio je on još puuno bolje radove u zadnje vrijeme, ali zaboravio password bloga, a i otvaram webstranicu pa cu napraviti i za njega jednu.

Frend bi mogao pomoci napraviti dizajn, tako da bi to bilo super. Potruditi cu se napraviti dizajn do sutra, ali ne garantiram da cu stic.
Kristijan
Kontakt:

Kada se dobije 2 ili više privatnih poruka, piše normalno 2 Nove poruke, pogledaš jednu i piše 0 Novih poruka.

Ako to možeš ispravit bilo bi super.
Odgovori