LMDE novosti
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Linux Mint: A system based on Debian Testing
Cijelo vrijeme sam na Ubuntu i već sam navikao na to sučelje, jednostavnost i user friendly. To isto nudi i Mint. Htio bih probati nešto drugačije, a dobro i stabilno 
-
Lutherus
Slackware?Gentoo?FreeBSD?PsyTrance je napisao/la:Cijelo vrijeme sam na Ubuntu i već sam navikao na to sučelje, jednostavnost i user friendly. To isto nudi i Mint. Htio bih probati nešto drugačije, a dobro i stabilno
-
Lutherus
Lunar,Sorcerer,Crups,...
Mandrake 9 eventualno 10 download
Mandrake 9 eventualno 10 download
Za sada bih htio ostati na Debianu, kasnije bumo vidili 
Hvala svima
Hvala svima
-
Lutherus
Like itPsyTrance je napisao/la:Za sada bih htio ostati na Debianu, kasnije bumo vidili
Hvala svima
Imas na ircu online prijenos instalacije debiana... oce li prezivjeto windowsi na drugoj particiji ili nece... napeto je, napetoodin je napisao/la:Like it
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- kova-ng
- Spol: M
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =18&t=4163PsyTrance je napisao/la:Za sada bih htio ostati na Debianu, kasnije bumo vidili
Hvala svima
welcome
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
-
Lutherus
pa kaj se ima tu za razmišljatizole052 je napisao/la:Imas na ircu online prijenos instalacije debiana... oce li prezivjeto windowsi na drugoj particiji ili nece... napeto je, napetoodin je napisao/la:Like it
Eto, ipak sam odlučio instalirati Debian. Upravo sam postao novi vlasnik skizavca
Sinoć sam ga htio instalirati sa USB sticka jer nisam imao niti jedan (prazan) CD kod sebe, ali tu su se javili neki problemi oko kojih se nisam htio previše zezati jer ću ionako za manje od 24h nabaviti CD.
Instalacija je prošla bez ikakvih problema.
Na IRC-u je bio live prijenos instalacije
Imam jednu malu particiju na kojoj je WinXP za povremeno igranje. Da, prozor je preživio, jedino ga moram dodati ručno u Grub. Ali budem to idućih dana, to i sve ostalo što je potrebno. Javile su mi se neke obaveze koje moram obaviti pa ću malo biti AFK.
Hvala svima na brzim odgovorima i na sinoćnjem IRC live supportu
Sinoć sam ga htio instalirati sa USB sticka jer nisam imao niti jedan (prazan) CD kod sebe, ali tu su se javili neki problemi oko kojih se nisam htio previše zezati jer ću ionako za manje od 24h nabaviti CD.
Instalacija je prošla bez ikakvih problema.
Na IRC-u je bio live prijenos instalacije
Imam jednu malu particiju na kojoj je WinXP za povremeno igranje. Da, prozor je preživio, jedino ga moram dodati ručno u Grub. Ali budem to idućih dana, to i sve ostalo što je potrebno. Javile su mi se neke obaveze koje moram obaviti pa ću malo biti AFK.
Hvala svima na brzim odgovorima i na sinoćnjem IRC live supportu