Ako jest, kakvi su dojmovi? (ne bi trebao biti drugačiji od OOo-a, ali ipak pitam
LibreOffice
Moderator/ica: Moderatori/ce
LibreOffice
LibreOffice se počeo pojavljivati u repoima distri. Jel netko probao to koristiti ili smo još svi na OOo-u?
Ako jest, kakvi su dojmovi? (ne bi trebao biti drugačiji od OOo-a, ali ipak pitam
)
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: LibreOffice
Ja sam mislio na komp s posla staviti LibreOffice.
Pa ću javiti dojmove.
Pa ću javiti dojmove.
-
Lutherus
slično.nova instalacije,novi alati pa ovaj puta ide libreSuko je napisao/la:Ja sam mislio na komp s posla staviti LibreOffice.
Pa ću javiti dojmove.
Imam Libre od početka i nema razlike bitnije između OOo...
jep, projekt se tek nedavno forkao, promjene su sitne uglavnom estetske, ali što se tiče funkcionalnosti nisam primijetio neke razlike u odnosu na OOoArcher je napisao/la:Imam Libre od početka i nema razlike bitnije između OOo...
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
- child_in_time
- Spol: Ž
Od čitavog paketa koristim samo Writer i tu nisam uočila nekih razlika.
Ono što mi je problematično jest otvaranje dokumenta. Treba puno vremena da se otvori, i ne rijetko zablokira pri otvaranju do razine da moram restartirati računalo. Probala sam ukloniti i instalirati ponovno, i ista stvar mi se događa :/ kad vratim OpenOffice nema takvih poteškoća...ne znam u čemu je stvar.
Ono što mi je problematično jest otvaranje dokumenta. Treba puno vremena da se otvori, i ne rijetko zablokira pri otvaranju do razine da moram restartirati računalo. Probala sam ukloniti i instalirati ponovno, i ista stvar mi se događa :/ kad vratim OpenOffice nema takvih poteškoća...ne znam u čemu je stvar.
Colorless green ideas sleep furiously.
- glaskoncILLa
pokusaj otvoriti dokument iz terminala, mozda pokaze nesto zanimljivo...
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
-
csx
jedini problem je za sada rječnik koji kod mene ne radi...
baš sam sad pisao jedan seminar u libreofficu i otvorio ga sa openofficom... očekivao sam da neće biti razlike.. ali bilo je
baš sam sad pisao jedan seminar u libreofficu i otvorio ga sa openofficom... očekivao sam da neće biti razlike.. ali bilo je
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
A jesi ga probao otvoriti u MS Officeu?csx je napisao/la:
Navodno bi Libre trebao biti kompatibilniji s MS Officeom od OpenOfficea. Mozda si zato imao razlike.
-
csx
jesam... nisam primjetio da je dokument nešta pretjerano kompatibilan sa wordom :/