Pa zašto ste tako negativni ima fejs i dobrih strana ,ja sam našao drugove koje nisam vidio 30g
od srednje mislim kad su otišli u Kanadu ,pa ima zanimljivih vijesti i još nešto al ne smijem reć...
Ja npr.svako jutro pogledam glavne vijesti na fejsu
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
domi je napisao/la:Pa zašto ste tako negativni ima fejs i dobrih strana ,ja sam našao drugove koje nisam vidio 30g
od srednje mislim kad su otišli u Kanadu ,pa ima zanimljivih vijesti i još nešto al ne smijem reć...
Ja npr.svako jutro pogledam glavne vijesti na fejsu
Pa naravno da ih ima, zato ga i imam. I ja sam dosao u kontakt sa ljudima sa kojima inace ne bi jer su se odelili u 3pm ili sam ja otiso od njih... ma odlicna stvar problem je u tome sto vecina ljudi navukla pa ga pocinje koristiti za gluposti (farma) pa uzaludno potrose dragocjeno slobodno vrijeme.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
ne da sam osobiti pristasa, ali ljudi trose slobodno vrijeme kako zele, netko igra sah, netko je na fejsu.
uspjeh fejsa je bas u tome sto je pogodio kako ljudi zele trositi vrijeme.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
ja sam ga prije gasio, kontam šta će mi ovo ono, svi ga imaju - glup vaki naki.
al na kraju, facebook mi se čini odlična stvar, da budem u kontaktu kakvom-takvom češće, i to mi puno znači, a i ubije mi dosadu
Dropbox reg. se i dobivaš 2GB odmah, a +250MB dobivamo i ti i ja ako se regaš preko ovog linka How to
Po zadnja 4 posta se uopce neda zakljuciti zasto ljudi seru po facebooku Ajde vi koji ga mrzite i pokusavate svaki tjedan ugasiti account a nikada nemozete zbog cega ga mrzite?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.