First, change the value of "storage.media_check_enabled" to true, then reboot (or maybe restarting dbus and hal may work).
Restart dbusa nije pomogao, ali nakon reboota radi i nakon suspenda. Dovoljno je bilo samo staviti na true, nisam morao brisati fajl i montirati ručno da bi se stvorio novi fajl. Vidjet ću hoće ovako i ostati.
First, change the value of "storage.media_check_enabled" to true, then reboot (or maybe restarting dbus and hal may work).
Restart dbusa nije pomogao, ali nakon reboota radi i nakon suspenda. Dovoljno je bilo samo staviti na true, nisam morao brisati fajl i montirati ručno da bi se stvorio novi fajl. Vidjet ću hoće ovako i ostati.
Ja sam to riješio tako što sam pm-utilsima zabranil da uključuju CD Polling, jer izgleda da je upravo skripta iz power.d direktorija zadužena za ovu rabotu. Tko je pokreće i zašto, nisam još otkrio, uglavnom.
Rješenje je čisto i nije hack.
to bi trebalo isključiti HAL-ovo isključivanje Pollinga, odnosno trebalo bi vratiti detekciju umetanja medija u CD.
Koliko sam jučer istestirao, meni radi uredno.
Sumnjam d bi kod mene pomoglo, jer nakon suspenda, meni pm-utils obriše ovu datoteku i naravno, CD insertion radi OK, sve do slijedećeg reboota kante.
Tako da, ako bih modificirao ovu datoteku svaki puta bih izgubio i nju i modifikacije.