[ZBIRNA TEMA] GMail - pitanja, problemi...
Moderator/ica: Moderatori/ce
- andrei
- Spol: M
- Kontakt:
Re: google mi poslao mail - komantare molim
prije se nisam tako osjećao, ali sada mi se javlja iznenadan osjećaj tjeskobe i straha kada pogledam na to što sam sve objavio na buzzu... mislim da ću morati psihologu ili psihijatru... ali tko će platiti sve te troškove? hehehe
ludi amrei 
Srećom imam USA državljanstvo.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Abzeenth
- Site Admin
OMGshrike je napisao/la:Srećom imam USA državljanstvo.
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
gmail + voice...
slika govori 1000 riječi
dostupno za vin mek i lin
dostupno za vin mek i lin
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
--
Sites - Under construction
Re: gmail + voice...
daaaa??
a di se to pali u gmailu? Ja nemam te opcije, a btw kada želim aktivirati google voice preko njihove stranice kaže da to nije dostupno u mojoj zemlji.
Kako to onda uopće radi kod nas???
a di se to pali u gmailu? Ja nemam te opcije, a btw kada želim aktivirati google voice preko njihove stranice kaže da to nije dostupno u mojoj zemlji.
Kako to onda uopće radi kod nas???
Woaaaa! ovo i mene zanima!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Kaj to nije Google talk? Program poput skype-a
"I had the blues because I had no shoes until upon the street, I met a man who had no feet."
nijeMorphine je napisao/la:Kaj to nije Google talk? Program poput skype-a
per aspera ad astra iliti kroz gužvu do šanka...
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
In a world without walls and fences who needs Windows and Gates?
- Branimir
- Kontakt:
gmail mi hakiran?
hm,
jutros su neki ljudi počeli dobijati poruke od mene na chat, čak i smislene...
nisam bio ulogiran od jučer navečer i koristim laptop i kantu kod kuće, na oba računala su debiani, možda sam prošli tjedan digao win u dual butu i provjeravao email ali nisam siguran.
u historyu konekcija na gmail account pišu samo vremena kad sam zapravo bio i ipjevi kante i laptopa...
promjenio sam šifru i sigurnosno pitanje, no pitam se da li je to dovoljno...
također tim ljudima sam bio online na četu, tak da mi nije jasno kaj se zbiva...
wtf?
jutros su neki ljudi počeli dobijati poruke od mene na chat, čak i smislene...
nisam bio ulogiran od jučer navečer i koristim laptop i kantu kod kuće, na oba računala su debiani, možda sam prošli tjedan digao win u dual butu i provjeravao email ali nisam siguran.
u historyu konekcija na gmail account pišu samo vremena kad sam zapravo bio i ipjevi kante i laptopa...
promjenio sam šifru i sigurnosno pitanje, no pitam se da li je to dovoljno...
također tim ljudima sam bio online na četu, tak da mi nije jasno kaj se zbiva...
wtf?