Riješio sam na Debianu posibile fix1.znao sam to prije od njihiForce je napisao/la:FIX PINK / RED YOUTUBE VIDEOS BUG USING FLASH 10.2 IN UBUNTU
Youtube ili flash problem!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Youtube ili flash problem!
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
To je ok rjesenje ali kazu da se ne mozes logirati na youtube onda pa bas i nije prihvatjivo ako pratis neke kanale na youtubeu... bolje instalirati stari flash 10.1 dok ne rjese problem u novomdomi je napisao/la:Riješio sam na Debianu posibile fix1.znao sam to prije od njihiForce je napisao/la:FIX PINK / RED YOUTUBE VIDEOS BUG USING FLASH 10.2 IN UBUNTU
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Točno ne možeš se više logiratizole052 je napisao/la:To je ok rjesenje ali kazu da se ne mozes logirati na youtube onda pa bas i nije prihvatjivo ako pratis neke kanale na youtubeu... bolje instalirati stari flash 10.1 dok ne rjese problem u novomdomi je napisao/la:Riješio sam na Debianu posibile fix1.znao sam to prije od njihiForce je napisao/la:FIX PINK / RED YOUTUBE VIDEOS BUG USING FLASH 10.2 IN UBUNTU
zole052 je napisao/la
naso rijesenje na mint forumu da se iskljuci hardware acceleration u flash postavkama......
na nekom flash videu napravite desni klik pa nadite u postavkama....
na youtubu ne mozete, evo na ovom videu radi
http://www.skai.gr/player/radiolive
na nekom flash videu napravite desni klik pa nadite u postavkama....
na youtubu ne mozete, evo na ovom videu radi
http://www.skai.gr/player/radiolive
"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer
-
Lutherus
remove pkg flash-player-10.2
installpkg /tmp/flach-player-10.1.tgz
i sad sve dela
installpkg /tmp/flach-player-10.1.tgz
i sad sve dela
da sad ne otvaram novu temu -
primjetio sam da mi se filmići odgledani na netu (npr. na jutubu i sl.) više ne spremaju u tmp-mapu.. (to mi je bilo najjednostavnije "skidanje").. u čemu je stvar?
primjetio sam da mi se filmići odgledani na netu (npr. na jutubu i sl.) više ne spremaju u tmp-mapu.. (to mi je bilo najjednostavnije "skidanje").. u čemu je stvar?
-
The Acacia Strain
- Spol: M
pogledaj cijeli ovaj thread
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1688948
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1688948
ima više načina a ja sam instaliral "clipgrab" i stvar funkcionira..
thnx.
thnx.
POBJEDA JE MOJA.....
Cim se zacrvenilo na youtube-u ja sam reko da necu nista slagat jer nisam ja kriv za crveni youtube, update mi je ugasen, svugdje drugdje je flash radio ok, i evo danas youtube ponovno radi bez crvenila. Ajd da su bar malo posteni.....
Cim se zacrvenilo na youtube-u ja sam reko da necu nista slagat jer nisam ja kriv za crveni youtube, update mi je ugasen, svugdje drugdje je flash radio ok, i evo danas youtube ponovno radi bez crvenila. Ajd da su bar malo posteni.....
"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer
- Soul_Sample
- Spol: M
meni flash na linuxu postao neupotrebljiv kad sam spojio još jedan monitor.
pošto mi stol ne dopušta drugačije, taj ekstra monitor je s lijeve strane, i sad mi se svi flash videoi fullscreenaju na taj monitor, i to u krivoj rezoluciji (nekoj widescreen deformiranoj). google je otkrio da je to vrlo poznati bug i da nije riješen već par verzija. sad, za youtube imam minitube pa me to ne uzrujava, al kad god naiđem na neki drugi website gdje želim nešto pogledati u fullscreenu, najradije bootam windowse.
i da, mogu uključiti compiz zoom pa zumirat video i tako gledat, al stvari koje moramo radit zbog flasha postaju prepreprenategnute
mrzim flash.
pošto mi stol ne dopušta drugačije, taj ekstra monitor je s lijeve strane, i sad mi se svi flash videoi fullscreenaju na taj monitor, i to u krivoj rezoluciji (nekoj widescreen deformiranoj). google je otkrio da je to vrlo poznati bug i da nije riješen već par verzija. sad, za youtube imam minitube pa me to ne uzrujava, al kad god naiđem na neki drugi website gdje želim nešto pogledati u fullscreenu, najradije bootam windowse.
i da, mogu uključiti compiz zoom pa zumirat video i tako gledat, al stvari koje moramo radit zbog flasha postaju prepreprenategnute
mrzim flash.
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.