čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Sokac
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Re: čavrljanje

Post Postao/la Sokac »

Azureus meni jede 272 MB RAM, ali slabo koristi proc. Imam 4 seed torrenta i 3 koja skidam. Previše je to... Koristim ga samo zato što ima najviše opcija od ijednog prog. kojeg sam probao.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Moraš se pitati da li i sve te opcije trebaju? Ja sam isto prvo počeo sa azureusom, no kada sam shvati oda me samo interesira da mi se torrenti skinu i da se što manje proca jede, odma sam shvatio da je rtorrent (iako nije loš) tu glavna stvar. Razlog zašto sam sada prisiljen nešto rugo potražiti jer u mojoj staroj verziji rtorrenta nemogu točno odabrati koje fajlove želim skidati. Meni je to trenutno jako nužno jer nemam dovoljno prostora na disku, pa moram nekako kompenzirati. Sad vrtim utorrent jer je to još jedina opcija. N mom trackeru su samo rtorrent, azureus i utorrent dozvoljeni (možda još jedan).
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
tuxi

Post Postao/la tuxi »

A jel ste pogledali, isprobali ovo? Ja to koristim i meni je :thumbs
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
Sokac
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Sokac »

tuxi je napisao/la:A jel ste pogledali, isprobali ovo? Ja to koristim i meni je :thumbs
Stranica im super izgleda, nema šta. Prvi put čujem za to, vjerojatno jer je u razvoju. Ono što me odguruje od njega je to što neki blokiraju nepoznate ili manje poznate bittorrent cliente.
tuxi

Post Postao/la tuxi »

? :misli pa kako nije poznat? hm hm meni radi odlicno.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Koristim ga već duže vremena, odličan je... imate ga i u download sekciji.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Kako stoji sa seedingom?
Ja koristim torrentleech i važno mi je da imam dobar UL/DL ratio. Primjetio sam da sa nekim torrent programima dobijem puno manji upload.
Utorrent mi je bio idealan, ali baš ne volim koristiti programe preko Winea.
tuxi

Post Postao/la tuxi »

Tako kako ga ti podesiš ;) Sad ne znam ostalih, al tu osim što možes podesiti globalno up/down speed možeš uključiti plugin da možeš samom fajlu to podesiti.
Probaj pa ćeš vidjet.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

To ti je zbog distributed network. To ti prikazuje veći promtt nego što stvarno je. Na nekim stranicama te banaju ako skuže da to imaš.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Sokac
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Sokac »

MIslio sam manje poznat od utorrenta, azereusa, bittorrenta... Probat ću kad mi se skine što skidam :)
Zaključano