Znam da pisu na LZS-u, ali meni osobno nije drago da moje ime bude na PDF casopisu. Sreca da nemam jos i telefon i adresu uz zanimanje.
Meni je jos stalo do privatnosti u ovom Big Brother svijetu.
Moderator/ica: Moderatori/ce
mislis na impressumSuko je napisao/la:Ako cete nesto objavljivati, ja bi vas molio da ne objavljujete imena ljudi, a da ih prije toga niste to pitali.
Znam da pisu na LZS-u, ali meni osobno nije drago da moje ime bude na PDF casopisu. Sreca da nemam jos i telefon i adresu uz zanimanje.
Meni je jos stalo do privatnosti u ovom Big Brother svijetu.
da, a mozete komentirati i u samom dokumentu i uredjivati ga. birajte.Suko je napisao/la:Ma sve ok. Zato smo tu da komentiramo.
Samo vi dalje razvijajte svoju ideju.
ma sve ok. btw, to je bilo obracanje da se zna kako sudjelovatiSuko je napisao/la:Sori, ja ne mislim surađivati u radu časopisa.
Primarno bi se skoncentrirao na tekstove na portalu i HOW-u.
Ne stignem više od toga.
yup, citaj...csx je napisao/la:iweb koliko ti godina imaš ak se smije znati? 22? : /
ma ja mislim da cu nastaviti prevoditi ubuntu kao prije... lagano, nezahtjevno i jednostavno...shrike je napisao/la:Tko ima znanja pisati članke za časopis, ima znanja pisati wiki, pogotovo ako samo prevodi. Može i prevoditi KDE/GNOME/XFCE/XYZW.