Ma ne tebi nego autorudomi je napisao/la:pa to sam vidio na ovom forumu zašt meni
Najgluplje stvari koje smo čuli/doživjeli
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Najgluplje stvari koje smo čuli/doživjeli
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
pa da kako je mogao nije mi jasnostefan je napisao/la:Ma ne tebi nego autorudomi je napisao/la:pa to sam vidio na ovom forumu zašt meni
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Što je tu krivo rečeno?domi je napisao/la:Evo jedne![]()
![]()
Osim što KDE smatram najružnijim klonom Windowsa i općenito desktop environmenta ikada viđenim na GNU/Linuxu
Ukusi su različiti a istina može ponekad biti gruba.
- Abzeenth
- Site Admin
Tvoje mišljenje o KDE-u = istina?
Hmm.
kava
Hmm.
Ako se uzme prosječno mišljenje, onda KDE nije najružniji klon Windowsa - već najljepši DE na linuxu.pingu je napisao/la:Što je tu krivo rečeno?domi je napisao/la:Evo jedne![]()
![]()
Osim što KDE smatram najružnijim klonom Windowsa i općenito desktop environmenta ikada viđenim na GNU/Linuxu
Ukusi su različiti a istina može ponekad biti gruba.
Pa onda ova izjava ipak ispada imbecilna.
Da kažem "Angleina Jolie i Charlize Theron su dvije najružnije žene na ovoj planeti" vjerojatno bi dosta ljudi pomislilo da mi nisu sve na broju...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
KDE je bloatan s opcijama po sučelju do iznemoglosti.stefan je napisao/la:Ako se uzme prosječno mišljenje, onda KDE nije najružniji klon Windowsa - već najljepši DE na linuxu.
Pa onda ova izjava ipak ispada imbecilna.
Svaku moguću ideju koje su se sjetili ili vidjeli na drugim sučeljima od AmigeOS-a do suvremenih desktopa su KDE developeri ubacili u KDE desktop.
Ne znam gdje sam jednom naišao na neki članak gdje je netko od KDE developera rekao (ili je netko od komentatora tako prenio) kako je ideja oko razvoja KDE sučelja bila biti sličan Windowsu kako bi korisnicima prelazak na GNU/Linux bio što jednostavniji.
Može se reči da je GNOME ružna kopija MacOS-a ali meni je i dalje GNOME sučelje funkcionalnije od MacOS-a.
Ne znam s kojim bi ženama usporedio KDE i GNOME.
KDE bi bila neka nakičena američka silikonska plavuša a GNOME djevojka iz susjedstva.
-
Lutherus
prije bi gnome bila debela baba s placa....
Usporedi Windows Vista/7 desktop i KDE Plasma Desktop. kavaAbzeenth je napisao/la:Tvoje mišljenje o KDE-u = istina?
Hmm.kava
http://www.youtube.com/watch?v=T3ID2CbtnKk
Probaj tako nešto s GNOME-om napraviti.
Sudeći po bloatanosti i trošenju resursa to bi prije vrijedilo za KDE.odin je napisao/la:prije bi gnome bila debela baba s placa....
-
Lutherus
pingu može jedan prijedlog?kak smo kratki sa člancima,jel bi mogla pasti neka recenzija i usporedba kde vs gnome?bilo bi zanimljivo vidjeti takav jedan članak