Skida se i budem probao u VirtualBoxu..
Ubuntu 11.10
Moderator/ica: Moderatori/ce
Ubuntu 11.10
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Ubuntu 11.10
Jako je loše kud se kreće Ubuntu... Eto, sad su najavili i uključivanje Google Chromea po defaultu! Nitko se nije ni osvrnuo da je Google Chrome vlasnički softver. Ako baš žele, neka probaju s Chromiumom, a ne Chromeom.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
pa i uzet ce chromium. bar su za 11.10 razmatrali chromium. mislim da je greska u clanku.4ndY je napisao/la:Jako je loše kud se kreće Ubuntu... Eto, sad su najavili i uključivanje Google Chromea po defaultu! Nitko se nije ni osvrnuo da je Google Chrome vlasnički softver. Ako baš žele, neka probaju s Chromiumom, a ne Chromeom.
I ja mislim da je ipak Chromium u pitanju.
Bilo je više članaka o tome.
Bilo je više članaka o tome.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Onda je autor članka fulao cijeli fudbal!igadmile je napisao/la: pa i uzet ce chromium. bar su za 11.10 razmatrali chromium. mislim da je greska u clanku.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
mislim da da. chrome ni ne postoji u sluzbenim ubuntu repoima.4ndY je napisao/la:Onda je autor članka fulao cijeli fudbal!igadmile je napisao/la: pa i uzet ce chromium. bar su za 11.10 razmatrali chromium. mislim da je greska u clanku.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Abzeenth
- Site Admin
Tako je, neka sve makne i ostavi samo Unity. Njegov portret će biti defaultni wallpaper koji se neće moći promijeniti. Miš i tipkovnica su zastarjele tehnologije, tko to još koristi? I to će se izbaciti, a računalom će se upravljati glasom, i to recitiranjem molitvi, hvalospjeva i himni Bogu Shuttleworthu.