Izdan je CentOS 6.0:
http://www.linuxzasve.com/novost/konacn ... s_6-0/1071
Izdan CentOS 6.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Izdan CentOS 6.0
http://www.dedoimedo.com/computers/centos-6.html
odličan osvrt na distribuciju, "natjerao" me da je isprobam
ponajviše mi se svidila "lajftajm" podrška 
software je malo stariji, ali ništa drastično
primjetio sam, prilikom instalacije, da korisnik ima izbor između više opcija, npr. desktop, desktop minimal, minimal, server...
nadam se da će trajno ostati smještena na mom laptopu
odličan osvrt na distribuciju, "natjerao" me da je isprobam
software je malo stariji, ali ništa drastično
primjetio sam, prilikom instalacije, da korisnik ima izbor između više opcija, npr. desktop, desktop minimal, minimal, server...
nadam se da će trajno ostati smještena na mom laptopu
Ali nije ni posljednji.Ovo je prvi puta da CentOS toliko kasni za novim izdanjem RHEL-a.
Naime još nisu izbacili CentOS 6.1 a RHEL 6.1 je odavno izbačen.
Ne znam kako s kloniranjem RHEL-a nemaju problema Scientific Linux i PUIAS Linux.
Ako se ne varam RHEL se naljutio na Oracle, pa su prvo dali samo dio source-a ili nesto u tom stilu.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Prestali su distribuirati kernel "zakrpe" odvojeno od kernel sourcea.max360se je napisao/la:Ako se ne varam RHEL se naljutio na Oracle, pa su prvo dali samo dio source-a ili nesto u tom stilu.
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.
- retsam
- Spol: M
moraju diffati kod kernela, a onda to treba posložiti, a za to treba vremena
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config