Fedora 15 i wireless konekcija!
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Fedora 15 i wireless konekcija!
A jel se mozes spojiti na kabel?
Zašto ne kažeš gdje je točno zapelo?zagortenay je napisao/la:Dovraga mislio sam da ovo mogu odraaditi bez da moram instalirati fedoru.Jer ovako još uvijek ne funkcioniše!thanks anyway for help.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
-
Lutherus
koliko sam ja skužil,instlirajući drivere na ubuntu a ne fedoru.ili obratno.Hugo je napisao/la:
Zašto ne kažeš gdje je točno zapelo?
What?odin je napisao/la:koliko sam ja skužil,instlirajući drivere na ubuntu a ne fedoru.ili obratno.Hugo je napisao/la:
Zašto ne kažeš gdje je točno zapelo?
@ zagortenay
Samo skini one rpm-ove što sam ti stavio, pa rebootaj na Fedoru, i ručno instaliraj te pakete. Ako ne ide preko gui-a, onda u terminalu kao root instaliraj:
Kod: Označi sve
rpm -i kernel-headers-2.6.38.6-26.rc1.fc15.i686.rpm
rpm -i kernel-devel-2.6.38.6-26.rc1.fc15.i686.rpmKod: Označi sve
make
make installKod: Označi sve
modprobe rtl8192seOne definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- zagortenay
Pa dobro ljudi moji toliko drifto baš i nisam da instaliram na ubuntu odine.Nego sam konto da kad ubacim live cd da se može to uradit a onda mi sinu pa moram rebootati a to nema smisla sa live cd-om il grešim.Uostalom mi i kad te pakete instaliram opet naredba make ne funkcioniše.vjerovatno zato što nemam instaliranu fedoru.Ali nema veze mislio sam je samo isprobati na laptopu ništa ozbiljno i izvinjavam se ako sam vas dosađivao ali mislio sam da ima neki trik na brzinu ali do drivera je.U ubuntu to funkcioniše odmah kako da ne može u fedori to me čudi.Koliko sam primjetio ni na suseu ne može isti problem.Hmm...Al sreća dobri stari ubuntu ipak ne iznevjeri hehe
No pain,no pain!
Ne znam zašto te toliko čudi..zagortenay je napisao/la:U ubuntu to funkcioniše odmah kako da ne može u fedori to me čudi.
A možeš i na Live CD-u bez rebootanja, samo na kraju pokreneš:
modprobe rtl8192seOne definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- zagortenay
Pa ja sam kao što sam rekao teški laik tako de meni to odmah nešto nije uredu dok je za nekog ko zna vjerovatno normalno!I znači može i na live cd bez rebootanja cool ali nažalost mi ta make naredba opet ne funkcioniše i nakon što uspješno te pakete instaliram.
No pain,no pain!
vjerojatno ti je instaliral novije headere od kernela koji je na LiveCD-u
EDIT:
nije istina
?
EDIT:
nije istina
yum list installed kernelListen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.