KDE 4.7 beta1
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: KDE 4.7 beta1
Meni moj lap ne voli baš KDE.odin je napisao/la:oče koja recenzija iz prve ruke uskoro?
1,2 GHz-a procesor. Nekako KDE baš ne leti na tom.
A što se tiče recenzije, većina ljudi kaže da se nije ništa značajno promijenilo.
Osim što je malko brži.
Pa i ne bi bila neka recenzija.
-
Lutherus
Pa pitam čisto iz znatiželje.Kako se uvijek diše prašina kad dođe novi KDE bilo bi ljepo da testeri predoče screenshootovima i recenzijama nama ostalima koji ne koristimo de kaoko to izgleda
+ dobijemo žlanak za portal.
da fletniji je (kwin) - novo je to da ima podršku za gl es efekte (trenutno samo build time switch, ali bi sa 4.8 trebalo biti i runtime switca). Novi oxygen 'shadow system', poboljšane 'aktivnosti' (ja ih baš ne koristim al mi se čak čini da su bolje radile sa 4.6). Dolphin ima vizualnih i funkcionalnih promjena. Nepomuk i strigi bi trebali biti brži - to baš nemrem posvjedočiti jer ne rade kak se spada. Kontact je uhvatil vlak sa ostatkom aplikacija ,tak da je i on na verziji 4.7. Generalno - brže ide sve i vizualno još ljepše, ali zbog sitnijih regresija mi se 4.6 čini boljim.
EDIT:
Uređen dupli tekst
@odin
skrinšutove imaš pod 'tips and tricks' - KDE - KDE 4.7, od tad nije dolazilo do promjena
EDIT 2:
Najviše me razveselilo to kaj nisam moral brisat .kde4 direktorij
EDIT:
Uređen dupli tekst
@odin
skrinšutove imaš pod 'tips and tricks' - KDE - KDE 4.7, od tad nije dolazilo do promjena
EDIT 2:
Najviše me razveselilo to kaj nisam moral brisat .kde4 direktorij
Zadnja izmjena: sumski, dana/u 31 srp 2011, 13:03, ukupno mijenjano 1 put.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Diže se prašina jer su KDE-ovci aktivni i pišu na forumu.odin je napisao/la:Pa pitam čisto iz znatiželje.Kako se uvijek diše prašina kad dođe novi KDE bilo bi ljepo da testeri predoče screenshootovima i recenzijama nama ostalima koji ne koristimo de kaoko to izgleda+ dobijemo žlanak za portal.
Pa doznamo kad nešto novo dođe na KDE.
Za razliku od Gnomeovaca i ostalih koji si drže za sebe sve divne novosti.
-
Lutherus
koje divne novosti?jedina razlika između dwm 5.8.2 i 5.9 je brojčana oznaka