POST JE VEZAN UZ VIJEST SA PORTALA
http://www.linuxzasve.com/novost/asus_eee_box/323
Asus Eee Box
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Asus Eee Box
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Re: Asus Eee Box
znaci gotovo besuman,da ja kraj njega stavim svoju P3 ovaj bi pobjegto od buke,zvuci ko traktor 
- NiksaVel
- Kontakt:
ahem... mislim da je ovo sa izracunom struje malcice pretjerano.... to bi trebao biti prilicno solidan kompjuter koji radi pod super maksimalnim opterecenjem...
imam kucni server od amd64 3200+ i ipcop router/firewall od P-133 koji su oba upaljeni 24/7 plus dva wlan APa.... onda po ovakvom proracunu bi bankrotirao... a racuni nikad ne dolaze iznad 300tinjak kuna... sto ukljucuje sva ostala trosila u obiteljskoj kuci..
imam kucni server od amd64 3200+ i ipcop router/firewall od P-133 koji su oba upaljeni 24/7 plus dva wlan APa.... onda po ovakvom proracunu bi bankrotirao... a racuni nikad ne dolaze iznad 300tinjak kuna... sto ukljucuje sva ostala trosila u obiteljskoj kuci..
- Suko
- Site Admin
Ma ne radi se o štednji struje.
To su ljudi u M-Sanu totalno krivo postavili reklamu.
Sasvim nevažno koliko struje troši.
Ali, radi se o istim ljudima koji prodaju kompjutere bez hrvatske tipkovnice, tako da me ne čudi da im je reklama totalno krivo usmjerena.
Poanta je da će se pojaviti na tržištu dosta jeftino računalo koje ima relativno dobre karakteristike, a uz to i dobro izgleda. Nemaju baš svi deset tisuća kuna za novi kompjuter.
To su ljudi u M-Sanu totalno krivo postavili reklamu.
Sasvim nevažno koliko struje troši.
Ali, radi se o istim ljudima koji prodaju kompjutere bez hrvatske tipkovnice, tako da me ne čudi da im je reklama totalno krivo usmjerena.
Poanta je da će se pojaviti na tržištu dosta jeftino računalo koje ima relativno dobre karakteristike, a uz to i dobro izgleda. Nemaju baš svi deset tisuća kuna za novi kompjuter.
- NiksaVel
- Kontakt:
slazem se u potpunosti i dolazim u veliku napast da ga kupim... iako imam vec 6 kompova doma i trenutno slazem HTPC 
ali svejedno komentiram ovo za struju da se ljudi ne poplase pa prestanu koristiti racunala :ugeek:
ali svejedno komentiram ovo za struju da se ljudi ne poplase pa prestanu koristiti racunala :ugeek:
pa to i je odlicna stvar za multimediju taman savrseno za HTPC
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Pitanje je ima li to snage za HD sadržaj? 
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- NiksaVel
- Kontakt:
mozda s kakvom usb zvucnom... primjecujem da ova onboard nema digital out...
a ne znam kak bi se grafulja ponasala sa hd sadrzajem.... i bil dvi2hdmi radilo kak spada... treba testirati
a ne znam kak bi se grafulja ponasala sa hd sadrzajem.... i bil dvi2hdmi radilo kak spada... treba testirati