Izgled Kao Vista
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
Izgled Kao Vista
koja distribucija izgleda kao vista ubunt mi se nesviđa
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Izgled Kao Vista
Probaj bilo što sa KDE 4.1

To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Markec
Ajmo ovako, prije na što bi trebao misliti jest distra, koja je najstabilnija i najbolja. A izgled možeš srediti zasebno.
Sto se tiće vixte, ima ljudi koji su razočarani njezinim radom, ne mislim na izgled.
Probay puupy linux,ima verzija koj izgleda kao vista(velicina oko 400 mb),a koliko znam svaki puppy linux je brz ko zmaj.
.Vixta bas i nije nesto,nigdje nisam procitao da je netko hvali
.Neznam da li zelis izgled viste bas radi izgleda ili da se prijateljima mozes hvalit kako vrtis vistu na nekoj prastaroj kanti tako da se oni pojedu od muke:D
- Suko
- Site Admin
Evo ti upute kako uraditi da Xubuntu izgleda koliko je god moguće kao Vista.
http://xubuntublog.wordpress.com/2008/0 ... h-xfce-44/
Dosta je dobra sličnost.
http://xubuntublog.wordpress.com/2008/0 ... h-xfce-44/
Dosta je dobra sličnost.
Neznam da li si jas aktivan na ovom forumu al sam jucer probao PCLINUXOS minime 2008 jako vuce na vistin izgled,a i ima odlican control centar za pocetnika preporukaDoktor-X je napisao/la:koja distribucija izgleda kao vista ubunt mi se nesviđa
Probaj sa Linux Mint-om, nudi malo drugačiji izgled po defaultu. Ako si malo znatiželjan i spretan složit ćeš si izgled kako tebi najbolje odgovara, bilo da se radi o distribuciji sa GNOME, KDE ili XFCE grafičkim okruženjem. To je i prednost linuxa, možeš prilagoditi sve što želiš i znaš.Doktor-X je napisao/la:koja distribucija izgleda kao vista ubunt mi se nesviđa