Subtle WM
Moderator/ica: Moderatori/ce
- retsam
- Spol: M
Re: HOW (HrOpenWiki) - pitanja, prijedlozi, pomoć
NE samo sadrržaj mape icons pukni ~/.local/share/subtle/icons , a ako nema mape icons premjesti ovu koju imaš u ~/.local/share/subtle/. Bilo bi dobro kad bi u subtleu koristio urxvt terminal klijent umjesto npr. gnome terminala, tako da sudo aptitude install rxvt-unicode. I jel ti radio ovaj sur install sjećam se da sam s njime imao problema na debianu
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Je, samo sam morao prije toga pokrenuti:retsum je napisao/la:I jel ti radio ovaj sur install sjećam se da sam s njime imao problema na debianu
Kod: Označi sve
gem install archive-tar-minitarE, da, ako može da admini premjeste ove naše postove u subtle temu, da ne bude ovdje sve nabacano..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- retsam
Eh da terminal će ti izgledati ružno ako si ne poriktaš .Xdefaults jer urxvt koristi .Xdefaults. Evo moj primjer: http://pastebin.com/2QrQrRzu
da to je ok, be happy izbjegao si veliku zajebanciju koju sam ja imao sa sur-om,gem-om i subtle-om na debianu, subtle.rb ide u /home/.config/subtle/subtle.rb
da to je ok, be happy izbjegao si veliku zajebanciju koju sam ja imao sa sur-om,gem-om i subtle-om na debianu, subtle.rb ide u /home/.config/subtle/subtle.rb
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
/home/username/.config/subtle/
- retsam
kako ti shicy napreduješ?
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
A gdje ide .Xdefaults?retsum je napisao/la:Eh da terminal će ti izgledati ružno ako si ne poriktaš .Xdefaults jer urxvt koristi .Xdefaults. Evo moj primjer: http://pastebin.com/2QrQrRzu
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- retsam
drito u home, točnije: /home/tvojusername/.Xdefaults
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
proba san prvo sa tvojim subtle.rb-om, nije se tija niti pokrenit, pa san vratia defaultni, sad sam ove gemove instalira...pomalo...ima u boga danaretsum je napisao/la:kako ti shicy napreduješ?
Ok. Budem sad krenuo..retsum je napisao/la:drito u home, točnije: /home/tvojusername/.Xdefaults
Lol!Shicy je napisao/la:pomalo...ima u boga dana
- retsam
@Shicy To je logično jer nemaš sublete instalirane, dakle polako, možda nemaš niti envy-code-r font instaliran, vjerojatno nemaš niti subtle-contrib folder u home-u koji je potreban.
Za instalaciju subtle-contriba(za Hugu i Shicy) samo u terminal sljedeće ukucati:
Za instalaciju subtle-contriba(za Hugu i Shicy) samo u terminal sljedeće ukucati:
Kod: Označi sve
hg clone http://hg.subforge.org/subtle-contribKen Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config