lipo ću pomalo...bitno da mi je subtle zanimljiv
Subtle WM
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: HOW (HrOpenWiki) - pitanja, prijedlozi, pomoć
nemam skoro ništa 
Nemam ni ja.Shicy je napisao/la:nemam skoro ništa
E, meni se sada subtle ne želi pokrenuti, pa jel može netko staviti defaultni subtle.rb?
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
mislim da ga moramo sami sebi konfigurirat 
Pa malo prije si rekao da ni tebi nije htio raditi retsumov, pa si vratio na defaultni subtle.rb, pa zato pitam..Shicy je napisao/la:mislim da ga moramo sami sebi konfigurirat
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
defaultni aka nikakvi xD
- retsam
- Spol: M
zbriši moj tako će ti se vratiti defaultni, ali prije javi koje greške javlja da znamo što ućiniti
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Pobrisao sam i evo logirao sam se u subtle:retsum je napisao/la:zbriši moj tako će ti se vratiti defaultni, ali prije javi koje greške javlja da znamo što ućiniti
http://dl.dropbox.com/u/7179550/2011-08 ... _scrot.png
Sad ću valjda znati sam..
- retsam
- Spol: M
samo mala napomena u subtle.rb imaš liniju top [ :title, :spacer, :clock, :spacer, :mpd, :volume, :temp, :weather, :tray, :views ] sortiraj po redu kako ti paše, recimo izbriši si mpd ako ne koristiš isti player i čini mi se da imaš problema sa bojama te da je ova konfiguracija malo zastarjela probaj izmjeniti ove boje iz stylesa s ovim mojima (za svaki slučaj si backupiraj ovu konfu)
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Ok. Budem se polako igrao time. Hvala!retsum je napisao/la:samo mala napomena u subtle.rb imaš liniju top [ :title, :spacer, :clock, :spacer, :mpd, :volume, :temp, :weather, :tray, :views ] sortiraj po redu kako ti paše, recimo izbriši si mpd ako ne koristiš isti player i čini mi se da imaš problema sa bojama te da je ova konfiguracija malo zastarjela probaj izmjeniti ove boje iz stylesa s ovim mojima (za svaki slučaj si backupiraj ovu konfu)
Shicy je napisao/la:tipka Win+Enter ti je terminal
Win+ Numeric7/9 ti je pozicioniranje pri vrhu...
Win+NumI, NumU i još neka (Num)slova su opet neke kombinacije za pozicioniranje