Glazba
Moderator/ica: Moderatori/ce
- retsam
- Spol: M
Re: Glazba
Od burzuma samo Filosofem valja, donekle
. On je kao glazbenik debelo precijenjen, jedan burzum se ne može mijeriti s Emperorom. Vargova sviračka umijeća su mizerna, a Ihsahn je miljama ispred njega. Uostalom Varg je sam sebi kontradiktoran i to je pokazao više puta u svojim izjavama koje su podjednako smiješne kao i ona njegova knjiga, pa i ime mu je kontradiktorno stavovima, zove se KRISTIAN
.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
gleda san dokumentarac "Norwegian true black metal" i vidiš onoga redikula iz Gorgorotha hahahahha...ma cili taj black metal mi je bezveze...muzika katastrofa
vokali malo gori 
ovo mi je muzika
In Flames - Cloud Connected
ne izgledaju ka zombiji i njihovi rođaci, a gaze
ovo mi je muzika
In Flames - Cloud Connected
ne izgledaju ka zombiji i njihovi rođaci, a gaze
- retsam
Nemam ništa protiv black metala kao koncepta, ali imam protiv 90% realizacije znači onih 10 % je dobro, a Emperor je savršen. Eh da postoji nešto još gore od norveškog black metala, a to je švedski black metal, mislim tko može slušati Dark Funeral
. Novi in flames je zjev i fail i ne namjeravam trošiti svoje vrijeme na njih kad postoji pestilence koji je izdao savršen Doctrine (in manipulation we trust
) napokon jedan dobar album iz tech deatha, a trenutačno preslušavam A Crimson Cosmos od lake of tearsa, savršen mračan, tekstovi bajkoviti, tmurni, žalosni, psihodelični 
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
ja sam na Flamesima i Megadethu kao najdražim metal bendovima, a ostalo šta mi upadne u uho 
- retsam
Ian Stuart Donaldson (legenda) - By the wayside http://youtu.be/TVWXpWEOmCU
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- Cooleech
- Moderator
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
When you're a kid and you wanna go "Weee !", but you ain't got drugs yet ... You hold out for your life, hold on to your little GONADS ... and STRIFE.