Tattoo

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

zole052
Spol: M

Re: Tattoo

Post Postao/la zole052 »

hrc je napisao/la: Možemo ubaciti i raspravu o piercingu slobodno )
a e... sve je to ukrasavanje tijela :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
hrc

Post Postao/la hrc »

zole052 je napisao/la:
hrc je napisao/la: Možemo ubaciti i raspravu o piercingu slobodno )
a e... sve je to ukrasavanje tijela :mrgreen:
Nisam mislio da se otvara nova tema, već ovdje, pa da mod doda još u naziv.
Sve je to ugrožavanje tijela )
madone

Post Postao/la madone »

Na ponekim muškima tetovaže još i nekak izgledaju ako imaju nekog smisla ali na ženama.. užas
Ko što je špic papak, belo odelo ili bijele čarape sinonim za "seljaka" tu bi ja dodao i tatto.
Takve stvari obično vidim na ljudima bez ukusa...

Inače, nemam ništa protiv :mrgreen:

P.S.
Više apeliram na žene..
zole052

Post Postao/la zole052 »

madone je napisao/la:Na ponekim muškima tetovaže još i nekak izgledaju ako imaju nekog smisla ali na ženama.. užas
Ko što je špic papak, belo odelo ili bijele čarape sinonim za "seljaka" tu bi ja dodao i tatto.

P.S.
Više apeliram na žene..
ja obozavam tetovirane cure... i malo vise tetovirane... sexyyyyyyyyyyyyyy :ljubav
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
hrc

Post Postao/la hrc »

zole052 je napisao/la:
madone je napisao/la:Na ponekim muškima tetovaže još i nekak izgledaju ako imaju nekog smisla ali na ženama.. užas

P.S.
Više apeliram na žene..
ja obozavam tetovirane cure... i malo vise tetovirane... sexyyyyyyyyyyyyyy :ljubav
Također se ne bih priklonio tvome mišljenju, madone, već zolinom. Istina, zavisi što, kako i gdje je to istetovirano, ali u dobrom broju slučajeva mi to izgleda veoma dobro.
hrc

Post Postao/la hrc »

Meni se zapravo ne sviđaju tzv. "old school" tetovaže - gomila nečeg šarenog, obavezno neki brod, sidro, cvijet... brijem i da pola tih ljudi nikada brod uživo vidjela nije... ali je to strašno in...
drone
Moderator

Post Postao/la drone »

Meni je to sve skupa prilično odbojno. Ne volim ni nakit. Ne nosim vjenčani prsten, skinuo sam ga tjedan dana nakon vjenčanja jer mi je išao na živce. Jedino što sam nosio je zlatni Doxa sat, ali zato što je bio jedini sat koji sam imao (u doba kad nije bilo mobitela). Međutim, satovi mi nisu toliko odbojni, samo ih ne volim nositi.

Zanimljivo, volim metal pa i punk, ali nikad si ne bih priuštio ni tetovažu ni piercing niti volim to gledati na drugima.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la meema »

imam 3 male :D :D zenske :D :D hahahaha jedna iznad dojke :D , jedna na vratu i jedna na stopalu :D :D u planu je jedna veca na nozi ali to kada se zaposlim :) i podlaktica ce biti tetovirana :D samo moram novce od nekud nabaviti :D

e da, i imam 3 piercinga :) jezik, brada i tragus :) prije sam imala i obrvu...
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
hrc

Post Postao/la hrc »

meema je napisao/la:imam 3 male :D :D zenske :D :D hahahaha jedna iznad dojke :D , jedna na vratu i jedna na stopalu :D :D u planu je jedna veca na nozi ali to kada se zaposlim :) i podlaktica ce biti tetovirana :D samo moram novce od nekud nabaviti :D

e da, i imam 3 piercinga :) jezik, brada i tragus :) prije sam imala i obrvu...
Ženske... jel gušter? Ili leptir? :D
Što planiraš na podlaktici? Ja imam tamo tetovažu..)
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la meema »

2 leptira i jedna je onako faca mscke, ali full jednostavno - samo oči, njuskica, usta i brcici ;)

Ne znam još što ću :) bilo je u planu i na leđa neka velika ali sam odustala. ..
Nešto će mi već doc :))) neću stavit nešto bezveze ;)
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
Odgovori