"T-com". Zašto?bertone je napisao/la:Jedno pitanje, za tebe kojoj ne radi i vas kojima radi, preko kojeg operatera idete na net?
Pozz
Moderator/ica: Moderatori/ce
"T-com". Zašto?bertone je napisao/la:Jedno pitanje, za tebe kojoj ne radi i vas kojima radi, preko kojeg operatera idete na net?
Dali je to ova nova verzija "Popcorn-Time-0.4.1-linux64.zip"? Ne znam dali si ovako radila ali ako nisi pokušaj.mango025 je napisao/la:Imam Linux Mint 18.3 Cinnamon 64-bit, Cinnamon inačica 3.2.7, Linux kernel 4.4.0-176-generic
Prvo sam probala instalirati po uputama na netu najnoviju verziju u .zip varijanti, a sve upute su bile za verziju u .xz varijanti, pa sam onda našla na netu stariju verziju po uputama, ali eto očito nisam uspjela do kraja kako treba instalirati.
Imam od T-coma net.
Kod: Označi sve
./Popcorn-TimePa iz mog iskustva je čudno da išta radi kad koristiš HT/A1bertone je napisao/la:Ma pitam zato kaj sam imao to instalirano prije xy vremena i nije htio raditi prek mobilnog interneta od T-Coma dok je prek mobilnog od Tele2 i fiksnog Bneta radio pa sam pomislio da možda ima veze sa operaterom, ali mi je razmišljanje vjerojatno bez veze
Nema veće religije od istine!
Kakvo je to pitanje? Pa kod susjedadupin je napisao/la:@iweb
Znam da je offtopic, ali na čemu si ti? Mislim na operatera.