Poprilično sam zelena u korištenju Linuxa, ali trudim se.
Imam problem, nikako ne uspijevam instalirati Popcorn, pokušala sam sve što sam pronašla od uputa na netu, ali jednostavno ne ide.
Da li ima neka dobra duša da mi pomogne?
Hvala!!
Lp
Moderator/ica: Moderatori/ce
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Kod: Označi sve
[Desktop Entry]
Version = 1.0
Type = Application
Terminal = false
Name = Popcorn Time
Exec = /usr/bin/Popcorn-Time
Icon = /opt/popcorntime/popcorn.png
Categories = Application;Multimedia;Kod: Označi sve
[Desktop Entry]
Version = 1.0
Type = Application
Terminal = false
Name = Popcorn Time
Exec = /opt/popcorntime/Popcorn-Time
Icon = /opt/popcorntime/popcorn.png
Categories = Application;Multimedia;Nema veće religije od istine!
Kod: Označi sve
cd ~/Preuzimanja
sudo mkdir /opt/popcorntime
sudo tar -xf Popcorn-Time-0.3.10-Linux-64.tar.xz -C /opt/popcorntimeKod: Označi sve
/opt/popcorntime/Popcorn-TimeKod: Označi sve
[Desktop Entry]
Version=1.0
Type=Application
Terminal=false
Name=PopCorn Time
Exec=/opt/popcorntime/Popcorn-Time
Icon=/opt/popcorntime/src/app/images/icon.png
Categories=Application;Nema veće religije od istine!
Pratio sam ove upute i ima par tipfelera u naredbama, a pogotovo mi je mana to što se ne može napraviti copy-paste naredbi.dupin je napisao/la:Nisam siguran, ali mislim da sam ja to instalirao slijedećiove upute.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.