Pozdrav od početnika u Linux svijetu
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
- Davor
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Pozdrav od početnika u Linux svijetu
Pozdrav i dobrodošao!
- kova-ng
Dobrodošao 
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- ipernar
- Kontakt:
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
Pozdrav svima!
ipernar je veliki zagovornik linux sustava i evo mene na linuxu zbog njegove pomoći
ipernar je veliki zagovornik linux sustava i evo mene na linuxu zbog njegove pomoći
E sada ja mislim stvarno da je krajnje vrijeme za otvoriti "pernar fun club"Danci je napisao/la:Pozdrav svima!
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.