Integracija IRC kanala i foruma
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Live chat na forumu
ok tema je aktivna danas se baci 30tak postova u njoj ali u kojem vremenskom razmaku?,,,,, nisu svi u isto vrijeme online tako da je malo vjerovatno da bi chat bio aktivan kao tema,,,,,,
da je ljudima do chatanja visili bi na IRC-u,,, nema potrebe stavljati nikakve chatove/shputboxove i slicno na forum
da je ljudima do chatanja visili bi na IRC-u,,, nema potrebe stavljati nikakve chatove/shputboxove i slicno na forum
- Abzeenth
- Site Admin
Sto puta smo već imali ovaj isti prijedlog (u istom ovom podforumu), i svaki put je bio odbijen 
Razlozi su već navedeni; nema smisla implementirati takvo nešto jer nema dovoljno aktivnih ljudi koji bi to koristili. Ne zaboravite i da kad se nešto implementira, to treba i ODRŽAVATI, a ne vidim da se baš otimate za taj posao.
Netko je spomenuo da za IRC treba koristiti zaseban program pa da bi to bio kao neki "problem". Krivo. LZS IRC kanalu moguće je pristupiti i iz browsera. Browser biste ionako morali imati otvoren kad bi chat postojao na forumu. Ovako samo otvorite novi tab i u njemu ovaj link: http://webchat.freenode.net/?channels=linuxzasve.com
Problem riješen. Idemo dalje

Razlozi su već navedeni; nema smisla implementirati takvo nešto jer nema dovoljno aktivnih ljudi koji bi to koristili. Ne zaboravite i da kad se nešto implementira, to treba i ODRŽAVATI, a ne vidim da se baš otimate za taj posao.
Netko je spomenuo da za IRC treba koristiti zaseban program pa da bi to bio kao neki "problem". Krivo. LZS IRC kanalu moguće je pristupiti i iz browsera. Browser biste ionako morali imati otvoren kad bi chat postojao na forumu. Ovako samo otvorite novi tab i u njemu ovaj link: http://webchat.freenode.net/?channels=linuxzasve.com
Problem riješen. Idemo dalje
-
Lutherus
Abzeenth je napisao/la:Sto puta smo već imali ovaj isti prijedlog (u istom ovom podforumu), i svaki put je bio odbijen
Razlozi su već navedeni; nema smisla implementirati takvo nešto jer nema dovoljno aktivnih ljudi koji bi to koristili. Ne zaboravite i da kad se nešto implementira, to treba i ODRŽAVATI, a ne vidim da se baš otimate za taj posao.![]()
Problem riješen. Idemo dalje![]()
tako je. nema smisla nabijat dodatan posao ljudima koji održavaju LZS. pogotovo zato što postoji funkcionalan irc kanal...ne želim fejzbuk od lzs-a
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Shicy je napisao/la:tako je. nema smisla nabijat dodatan posao ljudima koji održavaju LZS. pogotovo zato što postoji funkcionalan irc kanal...ne želim fejzbuk od lzs-a
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
- calisto053
- Moderator
Je, ima nešto pametno od njegaVl@do je napisao/la:Shicy je napisao/la:tako je. nema smisla nabijat dodatan posao ljudima koji održavaju LZS. pogotovo zato što postoji funkcionalan irc kanal...ne želim fejzbuk od lzs-aIpak imaš "like" za ovo.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- PunkBastard
nemoj fcb spominjat, i meni ide na živce, ovo je bio samo prijedlog, prijedlog je odbijen, stvar riješena
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- Heisenberg
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
hmmmcalisto053 je napisao/la:Je, ima nešto pametno od njegaVl@do je napisao/la:Shicy je napisao/la:tako je. nema smisla nabijat dodatan posao ljudima koji održavaju LZS. pogotovo zato što postoji funkcionalan irc kanal...ne želim fejzbuk od lzs-aIpak imaš "like" za ovo.
![]()
- calisto053
- Moderator
A ča san sad, bidan, zgrišija?

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.