Integracija IRC kanala i foruma
Moderator/ica: Moderatori/ce
- PunkBastard
- Spol: M
Integracija IRC kanala i foruma
evo jedan prijedlog, vidim da ima tema "čavrljanje" i kontam si ako ima toliko stranica i to je toliko aktivno, što nema live chat-a ?, a i ovo je pomalo nezgrapno
btw: eventualno bi ovaj tema mogla biti preimenovana u "prijedlozi" pa ako još netko ima ideja da stavi, ja sam napravio novu temu pošto nisam našao postojeću temu ovog tipa, našao sam prijedloge svega i svačega ali ne jednu ovako općenitu
btw: eventualno bi ovaj tema mogla biti preimenovana u "prijedlozi" pa ako još netko ima ideja da stavi, ja sam napravio novu temu pošto nisam našao postojeću temu ovog tipa, našao sam prijedloge svega i svačega ali ne jednu ovako općenitu
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Re: Prijedlog
Postoji podforum Linux za Sve i ova tema treba ići tamo.
Također, postoji IRC kanal, #linuxzasve.com na freenode.
Također, postoji IRC kanal, #linuxzasve.com na freenode.
- PunkBastard
aha, a za IRC sam čuo da baš i nije aktivan
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
zbog čega onda misliš da bi chat bio aktivan? to je, u principu, ista stvar...
- PunkBastard
zbog ovoga što je aktivna tema "čavrljanje", a taj chat je implementiran u stranicu tako da je odmah tu, a IRC je zaseban program
Ma nema nikad nikog evo ja sad i nema nikoga 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
IRC se može dodati i u stranicu. Ali opet, to ne bi bilo previše aktivno.
- PunkBastard
IRC je onda još bolje da se implementira, ovo je bila samo ideja pošto vidim da je tema dosta aktivna