Svjedočanstva
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Svjedočanstva
Pokušao sam prije koristiti malo Mint, dok sam lutao među distrama ali onda još nije bio tako dorađen kao sada.
Osim početne gnjavaže sa codecima koje je usput vrlo lako i bezbolno instalirati, Ubuntu je ugodna distra za rad. To potvrđuje i njegova popularnost.
Zanimljivo je kako Mint 8 nema USB creator na live cd-u nego se mora naknadno instalirati.
P.S
Nije ni Mandriva (KDE) za odbaciti.
Osim početne gnjavaže sa codecima koje je usput vrlo lako i bezbolno instalirati, Ubuntu je ugodna distra za rad. To potvrđuje i njegova popularnost.
Zanimljivo je kako Mint 8 nema USB creator na live cd-u nego se mora naknadno instalirati.
P.S
Nije ni Mandriva (KDE) za odbaciti.
Meni je drazi mint, uvijek mi je malo zivlje radio od ubuntu-a a da ne pricamo o kde-u. Mint 7 kde je daleko bolji od kubuntua 9.04, toliko gladje radi, bez ikakvih problema i crasheva... a jedva cekam da izadje mint 8 kde kavaipernar je napisao/la: Svi kažu da je za klasične win korisnike bolji Mint, al vi se nedate 'prevesti' pa nek vam bude! Vama je Ubuntu ko Sveto Pismo....
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- ipernar
- Spol: M
- Kontakt:
Dobro si to skužio, šteta, ali lako se instalirapingu je napisao/la: Zanimljivo je kako Mint 8 nema USB creator na live cd-u nego se mora naknadno instalirati.
PS imam jednu web stranicu i trenutno me puca ddos napad i to je zato jer ljudi imaju windowse koji omogućavaju virusima da rade za win mašinom što hoće...
Drugim riječima, windowsi nisu samo trash softver, oni su sigurnosna prijetnja...
"Microsoft asks us to imagine a world with no walls. Well then why would we need Windows?"
-
linux suks
Nisu sigurnosa prijetnja ako se znas sluziti s njima.
btw 90 % ljudi koji su u stanju pokupiti virus na win mogu ga uredno pokupiti i na linux
tip probaj si instalirati skrekanu verziju crossoveroffisa
btw 90 % ljudi koji su u stanju pokupiti virus na win mogu ga uredno pokupiti i na linux
linux suks je napisao/la:Nisu sigurnosa prijetnja ako se znas sluziti s njima.
Resistance is futile, you will be asimilated!
Il' si Lindža, il' si mindža!
apt-get moo
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
Il' si Lindža, il' si mindža!
Registrovani Linux korisnik #465156 / Ubuntu korisnik #20700
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
BIlo koji krekani sw je u banani..
ali... statistički gledano ako ostaviš dovoljno dugo xp (ili bilo koji win) na netu povući ćeš crva 100%
nadalje kaj se tiče tvojeg iskustva sa krekanim sw-om.. stari ko ti je kriv... kad skidaš sw a nekih čudnih torrenta ili wareza koji postoje 3 dana na win serverima..
no dobro nebum te baš sad tak zezal... but stwarno.. moraš priznati da je win liability i to veliki...
Evo da nebudem baš pravi gad.. postoji vrlo dobra mogućnost da se win posloži da radi normalno i to jedno 3-4 mjeseca...
ali... statistički gledano ako ostaviš dovoljno dugo xp (ili bilo koji win) na netu povući ćeš crva 100%
nadalje kaj se tiče tvojeg iskustva sa krekanim sw-om.. stari ko ti je kriv... kad skidaš sw a nekih čudnih torrenta ili wareza koji postoje 3 dana na win serverima..
no dobro nebum te baš sad tak zezal... but stwarno.. moraš priznati da je win liability i to veliki...
Evo da nebudem baš pravi gad.. postoji vrlo dobra mogućnost da se win posloži da radi normalno i to jedno 3-4 mjeseca...
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
--
-
linux suks
znam da se moze win posloziti pa meni u prosjeku radi izmedju 6-12 mjeseci ali onda mu vec prikoljem registry pa se treba reinstalirati.... iako bas nisam imao super poyitivna iskustva s linuxom... ati graficka... dovoljno da ti linux traje 6 mjeseci a onda driveri pa pa
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
Da se razumijemo.. Svi koji misle da je vista smeće.. Ma je.. 100% al se da jako ljepo posložiti i za agresivnije usere... Nemam iskustva sa grafikom ATI tj AMD-a alo koliko čujem da postoji dosta dobra podržanost od linux i windows (omega drivers) zajednice...
Because Open Source Matters
--
--
ja neznam o kakvim vi to crvima pričate evo imam winseXP instalirane godinu dana točno i rade ok.
Da taj registry je vrlo bolna točka windowsa i to je zbilja sranje.
No stabilnost rada programa pod windowsima je daleko veća nego pod linuxom.
Pod windowsima nisam još do sad doživio da se neka aplikacija sruši iz čista mira kao pod linuxom na primjer.
Nije sad da ja tu podržavam windowse nego kažem šta je.
i jeb*** da su linuxi zastupljeni u svjetu jednako kao windowsi bilo bi i za njh virusa ko u priči.
Da taj registry je vrlo bolna točka windowsa i to je zbilja sranje.
No stabilnost rada programa pod windowsima je daleko veća nego pod linuxom.
Pod windowsima nisam još do sad doživio da se neka aplikacija sruši iz čista mira kao pod linuxom na primjer.
Nije sad da ja tu podržavam windowse nego kažem šta je.
i jeb*** da su linuxi zastupljeni u svjetu jednako kao windowsi bilo bi i za njh virusa ko u priči.
I am the one and only....
Evo jedan primjer inkscape... a radio jedan projekt i puuuno sati rada kod kuce na linuxu i ni jednom se nije srusilo, neke sitnice sam dovrsavo kod frenda na windowsima jer je za njega bilo i u tih sitnih par sati rada nekoliko puta se srusio iz cista mira.zlatkoA je napisao/la:...
Meni se rjetko neka aplikacija srusi u linuxu, nista cesce nego u windowsima, u biti jos rjedje nego u windowsima kava
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.