(i/e)migracija

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

gMajstor

Re: Blogovi forumaša

Post Postao/la gMajstor »

Ja iz mog prelepog Srema nigde, sem možda na KeyWest i to samo zbog klime (uvek leto).
Suko
Site Admin
Spol: M

Re: Emigracija iliti: Odo ja iz ove zemlje!

Post Postao/la Suko »

Otvorena nova tema.
Medojedni jazavac
Kontakt:

Re: Blogovi forumaša

Post Postao/la Medojedni jazavac »

Abzeenth je napisao/la:
Medojedni jazavac je napisao/la:Ja imam kolegicu iz Norveske, i kolko prica sve vise mi se svidja ta zemlja tak da samo daj u Skandinaviju ;)
I ti ćeš mi doći u goste? :D
LZS susjedstvo :thmbs-up
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
gMajstor

Post Postao/la gMajstor »

E baš sam i ja razmišljao da treba da se otvori nova tema. Mislim ... ovo zaista nije imalo nikakve veze sa blogovima :)
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Kad svi volimo offtopičariti. ;)
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Nevjerojatno kako se bježi iz hrvatske :D Najbolje mi je onda kada se političari pitaju kako to spriječiti bez da pomaknu prstom:)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Razmišljao sam i ja zapičit u Dojčland, ali niti jezika znam niti iman koga tamo, a nebi moga ni sina viđat.. tako da..
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
r3bl
Kontakt:

Post Postao/la r3bl »

Oduvijek mi je bio san krenuti u pravcu Skandinavije i nikad se ne vratiti. Fasciniran sam njihovim načinom života i njihovim slobodama. Bio sam jednom na Islandu i iako sam se smrzo ko p..., oduševljen sam.

Eh da znate koja je bila patnja kod nas tražiti zimsku opremu u 4.-5. mjesecu kada sam se spremao za put... :hihi
Blog: https://r3bl.github.io
Twitter: https://twitter.com/r3bl_
Hardcore elementary fan.
zole052

Post Postao/la zole052 »

shrike je napisao/la:Nevjerojatno kako se bježi iz hrvatske :D Najbolje mi je onda kada se političari pitaju kako to spriječiti bez da pomaknu prstom:)
puno ih prica ali rijetki odu...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

zole052 je napisao/la: puno ih prica ali rijetki odu...
Evo, ja otišao :D Ne toliko daleko koliko sam planirao, ali ima još vremena otići. Laponija djeluje zanimljivo!
Cooleech je napisao/la:Razmišljao sam i ja zapičit u Dojčland, ali niti jezika znam niti iman koga tamo, a nebi moga ni sina viđat.. tako da..

Nije Njemačka jedina zemlja u koju se može emigrirati :D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Odgovori